Автор
Антония Дамянова

Скандалната жена-балон смути мрежата - излезе на улицата и горнището на роклята ѝ падна (Снимки и Видео)

Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан, е една от най-скандализиращите с визията си личности в интернет.

Славата ѝ идва преди около девет години, когато започва трансформацията си от красиво момиче в жената-балон, каквато изглежда днес.

View post on Instagram
 


Мария израства в строга семейна обстановка. Баща ѝ е свещеник и постоянно налага на момичето догмите на църквата. Твърде големите изисквания и забрани обаче оказват върху Мария обратен ефект.

На 18-годишна възраст тя преживява сериозен психически срив. Първото нещо, което Мария прави, е да се изнесе от вкъщи. Почувствала се свободна от "оковите", с които израства, тя с охота започва да нарушава всички забрани, налагани от родителите ѝ до този момент.

View post on Instagram
 


Първо блогърката започва работа като стриптизьорка, след това като компаньонка, а сега и като модел в OnlyFans.

На 21 години Мария осъзнава, че не харесва външния си вид. Става луд фен на татуировките, а скоро след това - и на пластичната хирургия. Прави го, за да привлече вниманието към себе си, а може би като своеобразен бунт срещу ограниченията в детството ѝ. Преминава през множество пластични операции - увеличава си гърдите и задните части до чудовищни размери, подлага се и на стотици лицеви манипулации, от които става неузнаваема.

View post on Instagram
 


Операция след операция, Мария се превръща в това, което е днес - едни я наричат изрод, а други ѝ лепват прозвището "жената-балон".

Днес 26-годишната Мария е доволна от сегашната си визия. Новата ѝ фигура ѝ вдъхва самочувствие и усещане за щастие и удовлетвореност. А отскоро Мария Магдалена нарича себе си Мари Себастиан и се идентифицира като мъж гей.

Признава, че операциите за нея/него са това, което са екстремните спортове за любителите на силните усещания. Следващата стъпка е да се сдобие с мускули на краката и с пенис. С второто все още не бърза. Мечтае за внушителен мъжествен вид.

View post on Instagram
 


Има близо 160 хиляди последователи, с които споделя снимки и видеа от ежедневието си. На едно от последните ѝ клипчета, тя се разхожда в доста скандална визия, облечена в синя тясна рокля. В един момент горнището на роклята ѝ пада и разкрива на 100% гръдните ѝ импланти. Мъжете около нея започват да ѝ правят комплименти, но тя не им обръща внимание, опитвайки се да избяга от неудобството.

View post on Instagram
 


"Наистина ли мисли, че изглежда красива", "Как успява да тича с такива форми", "Мислех, че дупето или гърдите ѝ ще натежат и ще падне", "При бягане всичко се тресе като желе", "Мъжете явно харесаха това изпълнение", "Добре че не го видях на живо", пишат интернет потребители.

Наскоро Мария Себастиян публикува и кадри от времето, преди операциите да я правърнат в това, което е днес. "Какво се е случило с теб, толкова красива жена", "Била си толкова сладка", "Какво му е на това момиче, което не харесваш? Било е много красиво", чудят се последователи, много от които я съветват да спре с операциите, тъй като се е превълнала в нещо ужасно.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Мария Магдалена преди операциите

Четете още: Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия