Автор
Woman.bg

Сюзън Сомърс гола на 73: Сексът започва всяка сутрин в 4.00

Сюзън Сомърс е сред любимите ни звезди, които греят с пълна сила и до днес. Актрисата вече е на 73 г., но тя твърдо отказва да приеме този факт насериозно и е в отлична форма. Нещо повече – Сюзън е готова да изкрещи пред света колко добре се чувства и то гола...на полето.

Макар и славните години от „Стъпка напред“ отдавна да са зад гърба ѝ и вече да не е в първа младост, актрисата не спира да бъде все така лъчезарна и да раздава енергията си. Съвсем наскоро тя отбеляза 73-ия си рожден ден по особено атрактивен начин. Подобно на много нейни колежки, Сюзън използва трибуната на Инстаграм, за да се поздрави и дори да скандализира феновете си.

Актрисата публикува снимка, на която е приклекнала сред природата и е само по бикини. Тя е прикрила гърдите си и се е усмихнала широко. Към кадъра дамата добави: „Ето ме на 73, както майка ме е родила!“.

View post on Instagram
 


Последователите ѝ мигновено я засипаха с безброй противоречиви коментари. Някои решиха да я поздравят за смелостта и за начина, по който изглежда, докато други определиха постъпката ѝ като непристойна.

Припомняме ви, че Сюзън Сомърс преживя изключително тежък момент преди няколко години. Тя успя да пребори рак на гърдата, в следствие на което загуби едната си гърда. По-късно актрисата претърпя манипулация за възстановяването ѝ и в момента е горда от начина, по който изглежда тялото ѝ. На 73 и след борба с рака.

View post on Instagram
 


А каква е тайната ѝ да бъде все така щастлива и усмихната? Може би в един пикантен факт от личния ѝ живот, който издаде, а именно че със съпруга ѝ поддържа бурни интимни отношения. Въпреки че са заедно повече от 40 години, те са все така лудо влюбени един в друг и правят секс по 2 пъти на ден. Актрисата признава, че и двамата използват инжекции с пептид и основата на меланокортин, които им помагат да поддържат желанието си за секс.

Според Сюзън маратонът в леглото започва всяка сутрин точно в 4 ч. На това му се казва супер режим против стареене!



Четете още: Любовницата на Уитни Хюстън проговори за връзката им