Автор
Христина Кирилова

Тя е 140 кг, но мъжете са луди по нея - как го прави?

Тя се казва Оливия и е от Торонто, а мъжете са луди по нея... Дали е перфектна? Далеч не, а мнозина биха казали, че видът ѝ е крайно нездравословен, защото тежи внушителните 140 килограма.

Красавицата с мощна фигура стана интернет сензация, благодарение не толкова на впечатляващото си тегло, а на самочувствието, което излъчва въпреки него. И защото е част от така модерното напоследък течение в мрежата "бодипозитив", което застава остро против критичните коментари към хора, които не се вписват в идеалите за красота.

View post on Instagram
 

Оливия съвсем не е първата дама, тежаща над 100 килограма, която застава смело пред света и се показва в провокативни тоалети, доказвайки че и закръглените могат да бъдат секси. Но макар да има безброй обожатели и да среща сериозна подкрепа сред последователите си, не липсват и критики по неин адрес, защото ако трябва да бъдем честни, теглото ѝ е нездравословно високо.

"Може коремът ми да е огромен, но това никога не ме е лишавало от мъжко внимание", заявява смело Оливия, която може да има наистина не толкова красива фигура, но е факт, че притежава ангелска хубост. А коментарите под снимките ѝ в мрежата потвърждават, че мъжете наистина си падат по нея и съвсем не ѝ липсват ухажори.

View post on Instagram
 

Специално за критиците на външния си вид пък Оливия обича да провокира, като публикува все по-откровени и не толкова красиви, според разбиранията на човечеството, кадри които показват, че тя се гордее с фигурата си. Посланието, което усилено прокарва в постовете си гласи, че всяка жена има правото да носи, каквито дрехи пожелае и да изглежда, както ѝ харесва. Затова и ако попаднете на профила ѝ в Инстаграм, ще видите много публикации по бански и бельо...въпреки внуншителните ѝ 140 кг. И макар теглото ѝ да е откровено нездравословно, едно можем да признаем на Оливия - вкусът ѝ към модата е впечатляващ.

Четете още: Линда Еванджелиста позира за първи път след операцията, която я обезобрази