Автор
Кристина Кирова

Великобритания никога няма да ѝ прости: Меган получи грубо отношение от поданиците (видео)

Меган Маркъл се завърна в Лондон. Рамо до рамо с принц Уилям и Кейт, когато придружи любимия си Хари на разходка пред Бъкингамския дворец. Сякаш светът беше спрял да се върти и враждуващите братя и още по-враждуващите им съпруги загърбиха всичко и се обединиха в памет на кралица Елизабет Втора.

Но въпреки че Кейт и Уилям бяха склонни да застанат до Меган и да „забравят“ за всички тежки обвинения, с които ги нападна публично, Великобритания сякаш не може да ѝ прости. Защото, да си го кажем честно, тя беше американката, която реши, че може да се опълчи и да внесе смут в монархията, но кралицата ѝ показа, по възможно най-красивия и елегантен начин, че това е невъзможно. И все пак – Англия няма да прости на Меган и това пролича много ясно по време на обиколката на кралската четворка през уикенда.



Тогава Уилям и Кейт, Хари и Меган минаха заедно между тълпите от англичани, които бяха дошли да ги поздравят и отделиха специално внимание на всички, положили цветя и картички пред Бъкингамския дворец. Всъщност, никой не очакваше херцозите на Съсекс, единствено Уилям и Кейт, но актрисата и абдикиралият принц се появиха изненадващо, след като принцът на Уелс специално ги е поканил предишната вечер. И светът се усмихна, тъй като общата им поява изглежда като първата крачка към изглаждане на жестокия конфликт помежду им.

И все пак – някои граждани на Лондон показаха много ясно, че Меган никога няма да бъде приета добре от народа на Англия. Потвърждение на думите ни е една дама, застанала на първи ред сред благопожелатите, която категорично отказа да стисне ръката на Маркъл. С две думи – доста неудобен за херцогинята на Съсекс момент. Всъщност, историята не познава друг подобен случай.

Клипчето как Меган подава ръка на жена от публиката и не получава обратно поздрав се разпространява мълниеносно в мрежата. Дамата дори не поглежда херцогинята, която стои буквално на сантиметри пред нея и очаква да я поздрави. И макар това да е елегантен удар под кръста за самочувствието на съпругата на Хари, тя не изглежда впечатлена от неловката ситуация и просто продължава напред уверено сред тълпата.


Любопитен факт е обаче, че реакцията на народа на Англия, когато види Меган е доста противоречива – някои отказват да се здрависат с нея, други ѝ подаряват цветя, трети я прегръщат. В мрежата изтече още един видеоклип, на който тийнейджърка прегръща силно Маркъл. Малко след случката момичето обясни, че искала да покаже на съпругата на Хари, че все още е добре дошла в Лондон след всичко, случило се през последните години.

Четете още: Твърде късно: Принц Хари със сълзи на очи преди да пристигне в Балморал (СНИМКА)