Автор
Теодор Муховски

Защо всички мъже луднаха по жени, прехвърлили 40-те

Мъж разкрива защо според него жените на средна възраст са доста по-привлекателни, отколкото тези, които са на 20. Той е на мнение, че жените на 40 години и отгоре имат страхотни предимства.

Според него жената, която приближава или е минала 40 години, е много по-зряла, самоуверена и секси, отколкото тази на 30 или по-малко.

Истинската неподправена красота на живота не е в липсата на бръчки, а в тяхната поява. Побеляването на косата дори също има своя чар, въпреки че дамите умело го крият, когато си я боядисват.

Ето кои са основните предимства на жената на зряла възраст:

1. Когато една жена е около и над 40, тя няма да те попита в прав текст какво си мислиш. Причината е, че нея просто не я касае.

2. Жената на достолепна възраст е живяла достатъчно дълго, за да е напълно наясно със себе си. Тя знае какво иска и е напълно уверена в собствените си сили и способности. Предпочита да избягва общите приказки и винаги е конкретна и точна.

3. Жената над 40 се гордее с бръчките си и не се свени да ги скрива. Тя е на мнение, че няколкото бръчки я правят още по-секси. Освен това нейното либидо на тази възраст е изключително силно. Тя знае какво иска в любовта и рядко греши.



4. Дамата на средна възраст обича да казва истината. На нея може да ѝ се има доверие, но ако се ядоса, винаги ще ти го каже в очите. Тя спира да премълчава фактите - винаги е директна, защото ѝ е писнало от игрички и интриги.

5. Такава жена мрази да прави сцени, но не прощава прегрешенията на мъжа до нея. Тя е по-търпелива и умерена, склонна е на прошка, но не и да прави прекалени компромиси. Тя може да обърне гръб на мъжа и лесно да намери нов път за себе си, стига да реши.



6. Жената над 40 готви прекрасно. Домакинството за нея е част от живота и то я прави по-женствена. Тя го прави, защото иска да ѝ е чисто и подредено, не е за да се хареса на мъжа до себе си.

7. Жена над 40 не ревнува без повод. Ако ѝ се даде такъв повод, тя може да прояви характер, но никога няма да задържи насила мъж, който се колебае дали да е с нея.



8. Дамата на средна възраст знае какво иска един мъж. За нея той е напълно предвидим и прозрачен. Тя е наясно какви недостатъци и предимства може да ѝ даде силната половинка.

9. Жената над 40 няма да търпи човекът до нея да не я цени и уважава. Защото е наясно, че винаги може да си тръгне или да започне отначало.

Четете още: Ето точният човек, който може да те направи щастлива завинаги