Автор
Woman.bg

Точно сега е правилният момент: Вдъхнови се и поеми по пътя на позитивната промяна

Всеки има цели и мечти, а тяхното постигане зависи само от нас. Често забравяме, че позитивното мислене прави пътя по-лек, а когато го комбинираме с постоянни усилия, ще достигнем всяка желана цел, без значение дали се стремим към физическа, емоционална, житейска или кариерна трансформация.

Животът събира хората и какво по-хубаво от това да те срещне с личности, които са дали всичко от себе си, за да постигнат мечтите си… и са успели! Колко е вдъхновяващо да научиш повече за трудностите и тяхното преодоляване, за надминаването на собствените възможности и за насладата, която постигнатите мечти носят. Това бе и вдъхновението за най-новата ни рубрика “Пътят към позитивната промяна”, която създадохме заедно с нашите приятели от минерална вода Велинград Alcalia.

В нея ще те срещнем с хора, чиято воля за самоусъвършенстване и стремеж към позитивна промяна и позитивно мислене са им помогнали да осъществят желаната трансформация. Те са успели не само да преминат, но и да задминат това, което са приемали за възможно. Те ще разкажат своите истории, за да те мотивират и да ти помогнат да тръгнеш към своята позитивна трансформация.



В “Пътят към позитивната промяна” вече можеш да прочетеш дълбоко личните истории на:

- ултрамаратонеца Краси Георгиев, който смята че всяка трансформация може да бъде позитивна

- журналистката Мария Касимова-Моасе, която ни разкри, че истинската промяна за нея е стартирала, когато е започнала да се учи да се харесва. Мария ни разказа и какъв е бил пътят, по който е преоткрила себе си.

- звездата на художествената гимнастика Невяна Владинова, която ни разказа как постига мечтите си и каква е нейната рецепта за решаване на проблеми

Предстоят ни още вдъхновяващи срещи: с психотерапевта д-р Галина Кабаджова, с йога инструктора Нина Сотирова и с шампиона по мотоциклетизъм Мартин Чой. Нямаме търпение да споделим техните позитивни трансформации, които показват, че положителната нагласа, вярата в себе си и непреклонността пред трудностите са пътя към живота изпълнен със смисъл.



Минерална вода Велинград Alcalia вярва, че позитивната промяна е в нашите ръце. Затова нека заедно направим първата стъпка към нея!