Оризови кюфтенца

15 февруари 2012 | 10:11
11374
2
2

Необходими продукти:

1 ч.ч. ориз
2 яйца
1/2 ч.ч. натрошено сирене
сирене (или кашкавал)
масло
олио
брашно (или галета)
магданоз
черен пипер

Начин на приготвяне:

Сложете ориза да се свари в 3 ч.ч. подсолена вода, като добавите 20 г масло. Оставете да се охлади и след това добавете 1/2 ч.ч. натрошено сирене (или настърган кашкавал), ситно нарязания магданоз, черния пипер и едното яйце, съветват от dieti.info

От получената смес оформете кюфтета, оваляйте ги в брашно (или галета), потопете ги в разбито яйце и ги пържете в предварително загрята силно мазнина.

Консумирайте докато са топли, по желание може да се полеят със соев сос.

Още по темата

Коментари

2 Asifur
  18 август 2012 | 12:29 отговор
 

That's not just the best answer. It's the bsetest answer!

 
1 КРАСИМИР
  19 май 2012 | 15:51 отговор
 

снимката не отговаря на описанието

 

Добави Коментар