Прието е да се казва, че в секса няма забранени неща. Някои действия обаче си остават табу. За по-лесно съставихме за вас списък от забранените неща в леглото.

Национални особености

Всяка страна си има своите закони, а в САЩ различни правила има във всеки щат. Например във Флорида е незаконно да се галят женски гърди, в Мисисипи е забранено да се продават секс-играчки, а в Небраска сексът без дрехи е съдебно наказуем… Като цяло в САЩ се срещат най-интересните и изненадващи сексуални забрани.

Има редица различни закони, ограничаващи правенето на секс в автомобил, а в някои щати дори девствеността е проблем на местното законодателство.

Например в Ню Йорк сексът с девственици е наказуем, в Гуама за сметка на това има специална професия “дефлоратор”, тъй като е недопустимо момичетата да се омъжат, без да имат никакъв сексуален опит.



В други страни също се срещат куриози – властите в ислямските държави са забранили аналния секс, в Сингапур под забрана е оралната любов, а в Индонезия режат ръце в наказание за мастурбация. И по света има още безброй примери за “сексуално законодателство”!

Най-важните табута обаче са в собственото ни съзнание. Затова човек сам определя какво за него е забранено в леглото и какво не. Ние обаче ще ви подскажем кои грешки е най добре да избегнете в деликатните креватни въпроси.

Сексуални забрани

Сто на сто вече знаете, че не бива да изнудвате мъжа със секс. По-долу сме изброили други грешки, които може би дори не са ви и хрумвали. Забранено е:

1. Да се симулира оргазъм! От това ще страдате не само вие, но и качеството на секса и на отношенията ви с партньора!

2. Да казвате: “Това ли беше? Браво, цели 30 секунди!”, “Боже, колко ти е малък!”, “Бившият ми е по-добър в леглото” и т.н.

3. Да се притеснявате са грима си, дрехите си и прическата си. Нищо не може да охлади страстта повече от репликата “Не ми пипай косата, ще ми развалиш прическата”.

4. Да имитирате стоновете и израженията на лицето му по време на оргазъм.

5. Да използвате зъбите си при орална любов.

6. Да зяпате в тавана по време на секс, пресмятайки наум колко ще струва ремонтът на жилището.

7. Да си мислите за друг мъж/други мъже по време на секс с вашия партньор.

8. Да изпробвате рисковани ласки и похвати без предварително съгласие от страна на партньора (например да му бръкнете с пръст в аналния отвор или пък да му наговорите куп мръсотии и псувни).

9. Да продължите сексуалния акт, въпреки че изпитвате неприятни усещания или болка.

10. Да правите секс без презерватив или други контрацептиви (това правило не важи за хората, които имат постоянен партньор и искат да имат дете).

11. Да колите партньора с шиш за лед като във филма “Първичен инстинкт”.

12. Да душите партньора си по време на секс като във филма “Първичен инстинкт 2” (този похват изглежда добре само на кино).

13. Да се опитвате да измолите нещо по време на секс (например “Кажи де, ще ми го купиш ли онова палто?”).

14. Да наричате партньора си с чуждо име.

15. Да мислите за това с колко жени преди вас е бил партньорът ви.

16. Да гледате часовника, очаквайки всичко да свърши най-сетне.

17. Да заспивате по време на секс.

18. Да дъвчете дъвка по време на секс.

19. Да говорите по телефона с шефа си, родителите си или най-добрата си приятелка по време на секс.

20. Да си планирате утрешния работен ден и списъка за пазаруване по време на секс.

21. Да се поглеждате скришом в огледалото и да си мислите, че трябва да отслабнете с 5/10/15 кг.

22. Да коментирате всяко действие на партньора си – “Точно така, сега дай ръката си малко по-наляво… сега по-надясно, а другата я сложи на… Не така!”.



Но най-важното правило е, че ако нещо наистина ви се иска и на двамата, значи е позволено!