Ако направите това на първа среща, той няма да ви се обади никога повече

Първата среща винаги е предизвикателство. Не само за господата, които трябва да знаят как да спечелят дамата, която харесват, така и за нея. Защото, момичета, знаем че в днешно време е трудно да бъдем достатъчно привлекателни, за да накараме мъжа да забрави за всяка друга и също така поведението ни да бъде на ниво.

И все пак - не се старайте прекалено, защото господинът срещу вас ще го усети. Ще ви приеме за твърде лесна плячка, а това не е секси. Покажете самочувствие, пошегувайте се, защото мъжете обожават дамите с чувство за хумор и просто бъдете очарователни - такива, каквито сте. А ето и грешките, които не бива да допускате на първа среща. В противен случай е много възможно той да не ви се обади повече.

Ако сте твърде инициативни

Мъжете обичат силните жени, но не и когато те демонстрират това си качество прекалено очевидно. Не показвайте още на първата ви среща колко сте инициативни и как винаги знаете какво да направите. Оставете той да бъде силният, оставете го да бъде вашия завоевател. Това е неговото природно начало, а ако вие го възспирате - не очаквайте да го видите отново.

Ако показвате прекален интерес към него

Всеки човек обича събеседникът му да проявява интерес и загриженост към него. Но и в това трябва да има граница, особено когато говорим за първа среща. Чували сте, че много дами прибягват към хитрия похват да задават много въпроси на мъжа и да го обсипват с комплименти, нали? Да, донякъде този подход работи, но не прекалявайте. Защото ако мъжът се почувства приклещен от вашето любопитство, което е сякаш безкрайно, той няма да ви се обади повече. Кой обича да го задушават, макар и само с внимание?

Ако сте като прочетена книга за него

Мъжете си падат по загадките и няма да го впечатлите, ако му разкажете живота си на първа среща. Не споделяйте всичко, което изгаряте от нетърпение да кажете, защото ще съжалявате. А и никога не е добра идея някой да знае прекалено много за вас.

Ако му задавате въпроси за миналото

Така де, за любовното му минало. Скъпи дами, мъжете не обичат да говорят на тази тема, освен ако самите те не проявят инициативата да го направят. И ако го направят, то вероятно те още не са скъсали с миналото и интересът му към вас не е толкова силен. Но ако вие го обсипвате с въпроси за последната му връзка, определено нито ще научите важна информация, нито ще се издигнете в очите му. Същото важи и за вас - никога не разказвайте на първа среща за предишните си неуспешни връзки и колко са ви дразнели навиците на бившия ви приятел. По този начин просто ще накарате този мъж да не пожелае да излезе отново с вас.

Ако имате прекалено високи претенции

Мъжете обичат да се грижат за жената до себе си. Но в никакъв случай и да изпълняват безумни капризи, които издават фалшиво високо самочувствие, както и желание за контрол. Просто това не е никак, ама никак, секси.

Ако правите компромиси със себе си

Мъжете винаги усещат, когато жената е готова на всякакви компромиси, само и само да бъде забелязана и обичана от тях. Това издава отчаяние, а то много лесно се надушва. Не променяйте плановете си заради него, той ще ви уважава много повече, ако намерите място в графика си за среща с него, но в никакъв случай и да скочите готови на вратата, само 5 минути, след като ви е попитал дали искате да излезете с него.

Четете още: 7 тайни от порното, които ще ви превърнат в богиня в леглото