Автор
Христина Кирилова

Двойни стандарти: Женен съм, но полудявам от мисълта, че любовницата ми се вижда с други мъже

Нали си спомняте как в детството понякога ви е ставало неприятно, когато друго дете си играе с ваша играчка, която вие вече не искате. Но и също така не искате друг да я използва. Е, понякога ситуацията е аналогична в любовта и днешната ни история го доказва:

"Аз съм 40-годишен женен мъж. И ми е неприятно да призная, че съм чист лицемер. С жена ми имаме две малки деца и тя е много ангажирана. Работи почасово, а през останалото време се грижи за дома ни и за двете ни дъщери. Единственото ми задължение е да изкарвам добра заплата и да водя децата ми на тренировки, за да може съпругата ми да отдели малко време за себе си.

Винаги сме живели щастливо и в разбирателство, докато един ден не срещнах една жена, която също води детето си на тренировка, където аз водя моите момичета. Тя е разведена и има син на 6 години.

Допаднахме си още в мига, в който се запознахме. Заговорихме се, шегувахме се, споделяхме проблемите си около отглеждането на децата, а след това се прехвърлихме на други теми. Оказа се, че споделяме един вкус за музика, за храна...

След няколко седмици усетих, че започвам да я харесвам. Един ден обаче, когато отново се засякохме, тя ми сподели, че има среща с мъж. Не знам защо, но се почувствах ужасно от този факт и все пак не го показах, а просто прибрах децата от тренировка и всичко продължи, както всяка вечер. Хапнахме, а след това гледахме телевизия. Изведнъж обаче телефонът ми звънна, беше тя...

Усамотих се, нямаше как да пропусна обаждането. Жената, която ме беше накарала да ревнувам без никакъв повод, ми каза, че мъжът, с когото има среща, я отменил и ме попита дали съм свободен, за да се видим. Веднага щом затворих, излъгах съпругата ми, че ще изляза да разходя кучето, но истината е, че напуснах дома ни по най-бързия начин, запалих колата към апартамента ѝ и оставих кучето в колата.

В момента, в който отвори вратата, се награбихме и правихме секс в коридора. Привличането ни е толкова силно, че дори не можахме да стигнем до спалнята.

След тази вечер започнахме да се виждаме редовно, сближихме се още и тя ми разказа за другия мъж, с когото се среща. Оказа се, че обича да се запознава с различни мъже по подобен начин, дори и на опашката в магазина. Също така се оказа, че постоянно се запознава с нови и нови и има цял куп мъже, които са на нейно разположение. Дори скоро ще ходи на почивка с човек, за когото дори ми каза, че не харесва. Когато я попитах защо се вижда и заминава с мъж, който не я привлича, тя ми отговори просто: "Защо да отказвам безплатна ваканция".

Макар и да съм потресен от всичко, което научих за любовния ѝ живот, продължавам да се виждам с нея и сексът е страхотен. Но истината е, че полудявам от мисълта, че любовницата ми се вижда с други мъже. Ревнувам я до лудост!"

Четете още: 10 безценни съвета, които разведените двойки могат да дадат на влюбените