Ето това прави мъж, който в най-скоро време ще ви изневери

02 септември 2022 | 15:44
17866
3
Снимки: Unsplash, Pixabay
3

Със сигурност предателството е една от най-болезнените и травмиращи болки, които можем да преживеем в живота си. Към това се добавя и препускането на мислите: възможно ли беше да се предотврати, имаше ли сигнали, че ще се случи?
Хората, които решават да изневерят, често са опитни манипулатори, те могат перфектно прикрият следите си и да отвлекат вниманието.

Понякога обаче започваме да забелязваме промени в поведението на партньора си. Случва се в определени ситуации т. нар. "червени светлини" и в сърцето, и в главата се появява несигурност. Разбира се, несигурността сама по себе си не е причина за подозрение. Въпросът е да слушате интуицията си, да улавяте сигналите и да реагирате възможно най-бързо. Кои са показателите, че мъжът обмисля измяна? Ето ги и тях - цели 10 на брой!

1. Той пита какво бихте направили, ако ви изневери

Мъжът, който мисли за изневяра, може да заговори за това по-често, за да „изследва района“, да прецени потенциалната реакция на партньора си и просто да се подготви за това като извинение. Той може да попита жената: "Какво ще направиш, ако ХИПОТЕТИЧНО ти изневеря?" Или: "Мой колега наскоро изневери на приятелката си".

2. Когато го изловите в лъжа

Ако сте го хващали преди време да лъже, особено за това къде и с кого е бил, трябва да бъдете нащрек. Някой, който се отдава на такава неискреност, едва ли ще има скрупули и ако му се отдаде възможност, ще стигне до предателство рано или късно. Погледнете и приятелите му. Ако те са банда безделници или знаете, че си крият издънките - бъдете внимателни и имайте едно наум.

измяна

3. Той е изневерил на бившата си

Не всички хора, които са изневерявали преди, ще го направят отново, но това със сигурност е индикация, че са способни на това.

4. Изведнъж той става зает постоянно

Когато мъж се готви да изневери на половинката си, има вероятност да се дистанцира от нея. Той може да започне да стои до късно на работа все по-често или да прекъсне контактите с общите ви приятели. Обърнете внимание на държанието му и ако започне да се отдръпва, вероятно нещо се случва или предстои да се случи.

5. Той се дистанцира емоционално

Емоционалното дистанциране е като удар под кръста. За съжаление, често предвещава проблеми в отношенията. За потенциален измамник е по-лесно да се дистанцира емоционално от някого, отколкото да се сблъска с реален проблем. 

измяна

6. Липса на секс или интимност

Когато двама души са влюбени, интимността и сексът са ежедневна и естествена нужда. Ако партньорът не проявява интерес към интимни отношения, това може да е знак за негова предстояща или случваща се изневяра. Това е важна индикация, особено ако преди не сте имали проблеми в леглото с него. Задължително си поговорете с любимия при първи тревожни сигнали – все пак може да става въпрос на стрес, заболяване или преумора.

7. Внезапна отбранителна поза

Двама души в сериозна връзка трябва да познават нуждите си и да преодоляват всякакви различия. Недостатъците помежду им е важно да се подкрепят. Ето защо ще бъде странно, ако половинката внезапно започне да се отбранява по отношение на очевидни промени в поведението.

измяна

8. Нередовни внезапни и неочаквани разходи

Двама души, участващи в сериозна връзка, говорят за финанси, имат доверие един на друг по този въпрос. Обикновено единият казва на другия за своите нужди и необходимостта да харчат пари за нещо непредвидено. Ако вашият партньор внезапно започне да има разходи, за които не ви споделя, в най-добрия случай това може да бъде просто разточителство, а в най-лошия - измама.

9. Внезапна промяна във външния вид

Всички искаме да изглеждаме по най-добрия начин. Внимаваме какво обличаме, правим разлика между ситуации, в които трябва да сме облечени елегантно и такива, в които може да си позволим да сме по-лежерни. Грижим се за телата си, ходим на фризьор и т.н. Въпреки това, внезапната промяна във външния вид се среща рядко. Хората в криза на средната възраст често обясняват промяната в стила като мотивация да изглеждат по-млади и по-представителни. Но дали това е така или просто се е появил някой нов обект, който грабва вниманието им?

10. Грижи се за своя телефон, компютър, лаптоп, таблет

Никой не обича, когато някой се рови в лични неща, като гореспоменатите телефон, лаптоп или тефтер. Въпреки това, в сериозна връзка или брак хората не биха се изнервили, когато партньорът им зяпа през рамо, докато сърфират в интернет. Ако няма какво да крият, те ще бъдат спокойни. Но при положение, че мъжът внезапно възрази срещу това, което преди не е било проблем, трябва да започнете да бъдете по-предпазливи и подозрителни към него.


Четете още: Експерт по йога достига до оргазъм без никакво докосване

Още по темата

Коментари

3
  02 септември 2022 | 20:56 отговор
 

Пернишки олигофрен, не ти ли омръзна да копи-пействаш едни и стщи глупости, бахта в откачалката проста!

 
2
  02 септември 2022 | 17:38 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА -- ЖЕНА, ЧЕ ИМАШ ЛИ ЛИ СИ НА ПРЕДСТАВА .......... La Bouche - Be my Lover (Extended Mix - Tony Mendes Video Re Edit)

 
1
  02 септември 2022 | 17:35 отговор
 

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... .................................................................................................................. nadejda doicheva - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
 
02 септември 2022 | 17:36

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

 
02 септември 2022 | 17:36

АБЕ ЧЕ ОСВЕН ЧЕ Е МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА ЧЕ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЛЕД ПОРЕДНОТО И.З.С.Р.А.Н.О Ч.А.В.Е СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА И НА МАЗНА МАНГАЛКА АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. ПА НАДКА ПРЕСТЪПНИКО ВИКА ДРЪЖТЕ ПРЕСТЪПНИКО И НАРКОМАНО СЕМЕРДЖИЕВ.

 
02 септември 2022 | 17:36

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени