Лейди Гага си има тактика спрямо мъжете

14 октомври 2011 | 11:09
8433
2
2

Въпреки скандалния си имидж и провокативно поведение, Лейди Гага демонстрира изненадваща моралност относно отношенията в една двойка.

25-годишната певица, която в момента излиза с актьора Тейлър Кини от "Дневниците на вампира", вярва, че е важно да се прави безопасен секс и съветва младите жени да "уважават" тялото си като не се дават на мъжете твърде бързо след запознанството.

 

"Сексът не е нищо - сексът означава много. Надявам се, че младите жени осъзнават това и не се дават веднага. Ако искат някой да ги ухажва, това е прекрасно, а и един мъж само би ви уважавал повече за това отношение. Аз поне така мисля", казва ексцентричната певица.

Гага, която е лице на кампания за повишаване информираността за СПИН и ХИВ, твърди още, че не се притеснява дали хората винаги харесват това, което прави или мисли, защото най-важното за нея е да прави смели избори, пишат от inews.bg

Пред в. USA Today тя сподели: "Хората няма винаги да харесват работата ти, но в края на деня ще се чувствам добре, ако дълбоко в себе си знам, че винаги съм била смела и съм правила нещата по трудния начин".

Още по темата

Коментари

2 preslav
  16 октомври 2011 | 23:54 отговор
 

PRESLAV ATANASOV GSM ZA VRYZKA 0883491951 GEI PODRYJKA

 
1 ...
  14 октомври 2011 | 12:41 отговор
 

Странни идеи, но....

 

Добави Коментар

Най-четени