Норвежката принцеса се сгоди за гуруто на холивудските звезди

Дъщерята на норвежкия крал Харалд Пети - принцеса Марта Луиз, се сгоди за приятеля си Дурек Верет, гласи официалното съобщение, направено от двореца.

Височайшата годеница е четвърта по линията за наследяване на норвежкия трон, а наследник на трона е по-големият ѝ брат - принц Хокон.

Американският избраник на принцесата е не кой и да е, а духовният наставник на холивудските звезди. Двамата имат 3-годишна разлика помежду си. Принцеса Марта е на 50 години, а американският гуру – на 47.

View post on Instagram
 


Верет описва себе си като шаман и лечител в сайта си, от май 2019 г., пишат чуждестранните медии. Последователи на неговата философия са редица световни имена от шоубизнеса в Холивуд, сред които Гуинет Полтроу, Нина Добрев, Антонио Бандерас и други.

В изявление, публикувано от кралското семейство, крал Харалд и съпругата му кралица Соня, обявиха годежа на дъщеря си с американеца и им пожелаха „всичко най-добро за бъдещето".

View post on Instagram
 


„Тя каза "Да"! Когато знаеш, просто знаеш. Няма нищо по-добро от това да си наясно като мъж, че жената, която стои пред теб, е единствената - тази, направена само за теб. Радвам се със сълзи на очи, че мога да прекарам остатъка от живота си с най-чистата, мъдра, могъща жена, която за мен е олицетворение на истинска богиня. Заедно, като духовна двойка, ние ще използваме силата си, за да подкрепим хората да създадат свят, основан на любов и приемане. Промяна на света чрез нашата любов. Любовта се разширява отвъд всякакви бариери и условия. Любовта е свободна и прозрачна. Приканва към растеж и основа. Показва на хората, че сме повече от нашите страхове, нашата омраза или социална обусловеност. Принцеса Марта Луиз е любовта на живота ми. Тя вижда всички мои аспекти, и аз виждам нейните. Аз съм човек, обичащ момиче, което ми връща същото. Сега ще мога да демонстрирам на тази божествена жена колко много я обичам до края на живота си. Никога не съм бил по-щастлив", написа от своя страна в Инстаграм избраникът ѝ, публикувайки снимка, с която обяви годежа им.

Марта Луиз има три дъщери от първия си брак, който приключи през 2016 г., Според норвежките медии тя планира да се премести в Калифорния при любимия си заедно с децата си.

Интересен факт около принцесата е, че тя е автор и на книги, в които твърди, че има близки срещи с ангели.

Четете още: Затова ли си тръгнаха толкова бързо? Кралицата порязала жестоко Меган и Хари на юбилея си