Осъдиха за първи път мъж в Нидерландия за хитруване по време на секс

15 март 2023 | 16:09
3929
2
Снимки: Pixabay
2

Мъж от Нидерландия отива в затвора заради хитруване по време на секс. Съдът в страната на лалетата е постановил условна присъда затвор за мъж, а за обитателите на страната ни причината знучи шокиращо.

Причината за присъдата е, че въпросният господин тайно от половинката си свалил презерватива си по време на секс. Това е първата присъда в страната за "хитруване". За щастие на мъжа той все пак е оправдан по обвинение в изнасилване. 

28-годишният мъж обаче се е признал за виновен пред съда в Ротердам за това, че е свалил предпазното средство, без да уведоми за това дамата в леглото си и въпреки че тя предварително му заявила, че не иска да прави секс без презерватив. "Това действие се нарича още "скриване" - се казва в изявлението на съда. "По този начин той я е изложил на риск от заразяване с болести, предавани по полов път, и от нежелана бременност".

По думите на ищцата роденият в Сирия заподозрян изпратил на жертвата си текстови съобщения, в едно от които пишело "ще се оправиш".

Съдиите единодушно постановили, че и дума не може да става за каквото и да било изнасилване, тъй като е имало "съгласие между заподозрения и жалбоподателката за сексуалното проникване", като отбелязали, че принудата е свързана единствено с това, че премахнал презерватива си тайно от партньорката си.Мъжът е осъден на тримесечна условна присъда и глоба от 1000 евро.

Това е първото съдебно решение, касаещо подобен казус, тъй като досега в нидерландското законодателство такова "прикриване" не е било предвидено като конкретно престъпление, съобщи обществената телевизия NOS, допълвайки, че подобни решения има и в страни като Германия, Швейцария и Нова Зеландия.

През 2021 г. американския щат Калифорния също обяви тази практика за незаконна.

Четете още: Вулгарно или полезно: Китайски студенти изобретиха уред за целуване по интернет


Още по темата

Коментари

2 Ss
  16 март 2023 | 19:03 отговор
 

Manjaci u toja forum

 
1
  15 март 2023 | 20:30 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 46999 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени