Автор
Woman.bg

Повечето жени били с бисексуални наклонности

Учени от университета в Бойси, щата Айдахо, са установили, че повечето хетеросексуални жени имат и бисексуални наклонности, пише сайтът Яху нюз.

От изследваната група екипът установил, че 60 на сто от дамите били сексуално привлечени от други дами, 45 на сто си признали, че са получавали женски целувки и 50 на сто са си фантазирали за приключения с представителки на нежния пол.

Според психоложката проф. Елизабет Морган, публикуваните данни не трябва да ни изненадват, тъй като жените често са окуражавани да изпитват емоционална близост една към друга. А това от своя страна дава възможност за развитие на романтични приключения.

Дамите с часове споделят помежду си за интимните си изживявания и развиват силни връзки помежду си. Когато хетеросексуални жени започнат да фантазират за себеподобни, винаги в основата се крие преди всичко емоционалното привличане, уверена е Елизабет Морган.



Според психоложката нищо не пречи една жена да е хетеросексуална, но да има интереси и фантазии към същия пол. Тази тенденция се подсилва и от медиите, където звезди като Лейди Гага направиха от бисексуалността своя Троянски кон. А зрителската аудитория всекидневно е обстрелвана от образи на неустоими дами, пишат от actualno.com

Специалистите са анализирали резултатите от над 1 милиард търсения в интернет и с изненада установили, че жените еднакво се интересували както от секси снимки на Райън Гослинг, така и от разголени фотоси на Джесика Алба.