С мъжа ми правихме тройка и това уби сексуалния ни живот завинаги

Има любовни истории, които звучат невероятно, но и тъжно. Всяка връзка може да пропадне само за миг и само с едно грешно взето решение. И днешната ни история го потвърждава. Вижте как една млада жена изгуби любовта на съпруга си, защото се съгласи да изпълни най-голямата му еротична фантазия:

"Аз съм омъжена жена, която винаги е била малко ревнива и дори мнителна. Съпругът ми го знаеше още от началото на връзката ни, когато бяхме на по 22 г. Вече 20 години сме заедно и сме неразделни от момента, в който се срещнахме за пръв път. През това време сме имали страхотен интимен живот, не сме се карали и създадохме две прекрасни деца.

Ако трябва да бъда честна, през всички тези години никога не съм изпитвала нуждата дори да погледна друг мъж. Но когато избухна пандемията миналата година, животът ни се промени изцяло. Онлайн обучението на децата, нашият хоум офис и постоянното стоене вкъщи и страхът от вируса, сякаш ни направиха други хора. И всички тези обстоятелства се отразиха много негативно на сексуалния живот със съпруга ми. Макар и да не излизахме от вкъщи, бяхме постоянно уморени и нямахме настроение за ласки.

И понеже винаги сме били искрени помежду си, един ден седнахме и поговорихме за липсата на секс и стигнахме до заключението, че ни е необходимо малко разнообразие и решихме да правим тройка с жена. Това беше най-голямата мечта на мъжа ми, а и аз винаги съм искала да опитам, така че лесно постигнахме съгласие.

Не ни отне много време да намерим жена, която е готова на подобен експеримент. Срещнахме се с нея една вечер в хотел, защото не можехме да си позволим подобно нещо у дома, където са децата ни.

Прекарахме страхотна нощ, сексът беше изключително горещ и бях убедена, че това преживяване ще съживи интимния ни живот, но... Още през следващите дни започнах да усещам как съпругът ми става все по-студен към мен. А това не се беше случвало през тези 20 години, в които сме заедно. И вместо да се желаем още повече, той сякаш не искаше да прави секс повече с мен. Все беше изморен или в неподходящо настроение.

Един ден той ми сподели, че категорично няма да правим тройки повече и аз се съгласих, въпреки че много ми се искаше да повторим. С две думи - сексуалният ни живот в момента е още по-зле от преди, не сме го правили от вечерта, в която бяхме с другата жена. Той просто не ме желае и по неизвестна причина, сякаш самочувствието му се е сринало и се притеснява, че не ми е достатъчен. Как мога да го убедя, че нямам нужда от другиго, освен от него?

Отговорът на специалист:

Въпреки че тройката звучи като забавно преживяване, всъщност може да доведе до доста неочаквани проблеми и емоции в партньорите. В случая твоят съпруг най-вероятно се е притеснил от факта, че ти толкова много се любуваш на секса с жена, защото тайно е предполагал, че се увличаш и по твоя пол. Може да се каже, че тройката е била повод да бъде оправдан големият му страх, че може да те изгуби, което е повлияло на самочувствието и либидото му. Решението да не го правите повече с жена е добро, но замисли се, ще бъдеш ли щастлива в този случай?

Четете още: Научете тези правила и ще сте царица на чата и свалките!