Автор
Антония Дамянова

Шер се раздели с 40 години по-младия си приятел

76-годишната певица Шер се раздели с музикалния продуцент и рапър Александър Едуардс, който е почти 40 години по-млад от нея, пише TMZ.

Двойката е сложила край на връзката си преди няколко седмици, но това стана известно едва сега. Причината за краха на взаимоотношенията им не се съобщава.

По информация на медиите 76-годишната икона и 37-годишният Александър все още не са сгодени. „Казаха ни, че двамата просто са решили да се забавляват с предположението, че това е годежен пръстен“, отбелязва изданието, припомняйки за пръстена, който Александър подарил на Шер.

Александър Едуардс е поредното име на изпълнителката в списъка ѝ с по-млади от нея бивши гаджета.

Сред тях са Том Круз, с когото Шер излизаше в зората на кариерата си - тогава той беше на 23 години, а тя – на 38. Сред екс-половинките на певицата бяха още китаристът Ричи Самбора, който е с 13 години по-млад от нея, и сценаристът и автор на комиксите на Marvel – Рон Цимерман, който беше с 12 години по-млад от Шер ( той почина през август тази година на 65).

С Едуардст Шер се запознава по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г., скоро двамата вече са двойка. Неведнъж изпълнителката на Believe споделя, че новият ѝ приятел се отнася към нея "като с кралица".

Заслужава си да се отбележи, че на своите 76 години Шер изглежда в зашеметяваща форма и продължава да бъде активна, както сами може да се убедите, не само на любовния фронт, но и на сцената. Неотдавна например певицата с арменски произход излезе на подиума на ревюто на Balmain в Париж, облечена в тесен латексов гащеризон и остави всички без дъх.

Шер и Александър Едуардс

Четете още: Тя е на 76, а той на 36: Шер показа новия мъж до себе си (Снимка)