Автор
Ива Петрова

Тези красавици разбиха сърцата на милиони мъже, ето какво направиха

Мис Аржентина 2020 - Марина Варела и Мис Пуерто Рико 2020 – Фабиола Валентин, разбиха сърцата на милиони мъже по света. Преди броени дни двете красавици разкриха пред света, че тайно са се врекли във вярност една на друга.

View post on Instagram
 


Запознават се по време на конкурса Miss Grand 2021 в Банкок. Нито една от двете не печели титлата, но за сметка на това хубавиците се влюбват. Следват публикации на профилите им в социалните мрежи, показващи момичетата в опасна близост. Последователите им бързо се досещат, че двете ги свързва нещо по-силно от обикновено приятелство.

"Дълго време пазихме връзката си в тайна, но решихме да я споделим с всички на този особен ден. 28.10.2022", пише нестандартната двойка в Инстаграм.

Във видеото, което Мариана и Фабиола са публикували, двете влюбени гълъбици показват с гордост венчалните си пръстени и надписа Te Amo (обичам те), изписан във формата на сърце с листенца от рози.

View post on Instagram
 

Неочакваната вест, че са сключили брак, последователите на двете миски посрещнаха с огромно въодушевление и заляха фаворитките си с множество честитки и поздравления. Албена Акуба – първата тъмнокожа носителка на титлата Miss Grand, също изрази възторга от новината, като написа "MG ви събра заедно!".

Не така обаче реагираха някои последователи на красавиците от мъжки пол. „Ожени се за мен, не за нея“, коментира безнадеждно влюбен във Фабиола фен.

Всъщност няма нищо лошо в това, че си сключил брак, независимо дали си хетеро- или хомосексуално ориентиран. Правели са го, правят го и ще го правят още стотици и хиляди еднополови двойки по света. Плашещото е друго. А именно прекаленото преекспониране на толерантността към различията през последните години, което набира все по-голяма скорост и това вместо положителен, по-скоро ще доведе до негативен ефект.



Мисля, че информираността по тази тема трябва да има своята граница. Освен че нажежава страстите и засилва още повече омразата сред противниците на хомосексуализма, подобно налагане на еднополови отношения обърква тотално възприятията на подрастващите относно половата им принадлежност. Тенденцията да се демонстрират и дори натрапват от социалните мрежи подобни връзки между лица с хомосексуални наклонности, се увеличава с чудовищни размери през последните години. Малолетни потребители на интернет, щъкащи из ТikTok и Instagram например, ежедневно и на случаен принцип попадат на видеа с мъже – повече или по-малко известни, които си разменят нежни ласки, милват си косите, държат се влюбено за ръце или се целуват. И свидетели на всичко това стават нашите деца?! Днес флагът на дъгата, представящ ЛГБТ движението, вече е почти навсякъде – булеварди, витрини, реклами, билбордове, снимки и клипчета в социалните мрежи.

Кому е нужно нагнетяването на всичко това?

Знаете ли например колко хетеросексуални двойки биват разрушавани заради връзката на един от партньорите в нея с човек с хомосексуални потребности? Интересува ли го някой как подобна развръзка в интимните взаимоотношения между един мъж и една жена може да се отрази върху психиката на техните децата? А за травмата, която ще бъде нанесена на изоставената половинка от партньора ѝ, предпочел обятията на човек от същия пол?

Още много въпроси могат да бъдат зададени – въпроси, чиито отговори биват странно заобикаляни, тотално омаловажавани и пренебрегвани от институции и медии. Когато става въпрос за Истанбулската конвенция, хората усещат наложената толерантност. И не, нямам нищо против различните ориентации. Всеки има право да живее живота си, както сметне за добре. Имам против парадирането и цялото това масово облъчване, достигащо до потребители, зрители и читатели по всички всевъзможни канали на медийната пропаганда. Защо? Кому е нужно всичко това?

Четете още: Сеул - смърт и страх за Хелоуин. Не сме ли всички ние натъпкани в една тясна улица, от която изход няма?