Той никога повече няма да ми пише или да се обади: Как да се справяме с любовната мъка?

"Той няма да се върне" - това заклинание след раздяла може да се повтаря и повтаря като мантра, като развалена плоча, като молитва в главата ви. Той никога повече няма да пише или да се обади. Сега може и да не ви се вярва, но това е добре!

А защо е добре? Защото в съзнанието ви се отваря място за друг живот. Можете просто физически да усетите как се освобождава място за прекрасни нови събития, интересни дейности, хобита, за нови хора. Наистина е лесно е да се пише така, лесно е да се теоретизира, докато в реалния живот сълзите са текли неведнъж и далеч не е толкова просто, защото сме плакали много. Но и това е страхотно! Трябва да се радваме на сълзите. Ако не за друго, то поне за това, че по този начин премахваме излишната сол от тялото и освобождаваме заключените емоции.



Всичко ще се нареди, стига да превключите правилно чипа в главата си

Ако раздвижите енергийното поле около себе си, ще се удивите в колко различни нива на реалността можете да влезете. Всичко е възможно. Отдавна ли мечтаете за Барселона, да посетите Париж, да видите Черната Мадона? Започвате да полагате усилия и да действате директно към постигането на тези цели. Това е в пъти за предпочитане, вместо да преглеждате пощата си през пет минути, да ровите чрез телефона в скучните до зъбобол социални мрежи.

Спрете да се опитвате да анализирате и предъвквате плюсовете и минусите на действията си, насочени или планирани по отношение на вашия "идол". По друг начин този човек не може да бъде наречен, ако се съди по времето, емоциите и умствената сила, които сте изразходвали по него, по своите стремежи, посветени на него.



И това ще мине. Всичко ще се намести

Стига обаче да превключите правилно чипа в главата си. Настройте се на честота "добро настроение" и приемете една проста мисъл: „Имате нужда от себе си“.

Животът е толкова хубав, цветен, многостранен и интересен. Имате ли право да го хвърлите в краката на арогантен, неотзивчив „бог”? Ако се вгледате по-внимателно и обективно, ще разберете, че ТОЙ не е той - не ви прави щастлива и със сигурност ви ограбва късмета. Не подминавайте истинските ценности на света около вас.

Четете още: Съпругът ми скри от мен, че ще вземе майка си с нас. Тя съсипа ваканцията ни