Той никога повече няма да ми пише или да се обади: Как да се справяме с любовната мъка?

17 август 2022 | 14:45
1563
4
снимки: Unsplash
4

"Той няма да се върне" - това заклинание след раздяла може да се повтаря и повтаря като мантра, като развалена плоча, като молитва в главата ви. Той никога повече няма да пише или да се обади. Сега може и да не ви се вярва, но това е добре!

А защо е добре? Защото в съзнанието ви се отваря място за друг живот. Можете просто физически да усетите как се освобождава място за прекрасни нови събития, интересни дейности, хобита, за нови хора. Наистина е лесно е да се пише така, лесно е да се теоретизира, докато в реалния живот сълзите са текли неведнъж и далеч не е толкова просто, защото сме плакали много. Но и това е страхотно! Трябва да се радваме на сълзите. Ако не за друго, то поне за това, че по този начин премахваме излишната сол от тялото и  освобождаваме заключените емоции.

жена

Всичко ще се нареди, стига да превключите правилно чипа в главата си

Ако раздвижите енергийното поле около себе си, ще се удивите в колко различни нива на реалността можете да влезете. Всичко е възможно. Отдавна ли мечтаете за Барселона, да посетите Париж, да видите Черната Мадона? Започвате да полагате усилия и да действате директно към постигането на тези цели. Това е в пъти за предпочитане, вместо да преглеждате пощата си през пет минути, да ровите чрез телефона в скучните до зъбобол социални мрежи.

Спрете да се опитвате да анализирате и предъвквате плюсовете и минусите на действията си, насочени или планирани по отношение на вашия "идол". По друг начин този човек не може да бъде наречен, ако се съди по времето, емоциите и умствената сила, които сте изразходвали по него, по своите стремежи, посветени на него.

женаИ това ще мине. Всичко ще се намести

Стига обаче да превключите правилно чипа в главата си. Настройте се на честота "добро настроение" и приемете една проста мисъл: „Имате нужда от себе си“.

Животът е толкова хубав, цветен, многостранен и интересен. Имате ли право да го хвърлите в краката на арогантен, неотзивчив „бог”? Ако се вгледате по-внимателно и обективно, ще разберете, че ТОЙ не е той - не ви прави щастлива и със сигурност ви ограбва късмета. Не подминавайте истинските ценности на света около вас.

Четете още: Съпругът ми скри от мен, че ще вземе майка си с нас. Тя съсипа ваканцията ни


Още по темата

Коментари

4 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 17:17 отговор
 

Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...

 
3 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:53 отговор
 

баба яга биляна гавазова що да речем и бивш от бтв

 
2 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 15:46 отговор
 

!! ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ В OLX. АДМИНИТЕ ВИОЛЕТА И ИРИНА ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.!! !! burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. !!

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 15:47

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА -ТЕТКЕ, ЧЕ ЛИЧНО ЛИ ГИ ПОЗНАВАШ?

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 15:52

Robin S., Crystal Waters & CeCe Peniston - Show Me Love, Gypsy Woman, Finally

1 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 15:40 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. .............................................................................................................................................

 

Добави Коментар

Най-четени