Веганите правят много по-хубав секс от хората, които хапват месо

Веганите правят два пъти повече секс в сравнение с любителите на месото. Това сочат резулати от анкета, проведена на сайта за запознанства Illicitencountersq, съобщава "Дейли мейл".

Над 50% от веганите, участвали в допитването, твърдят, че се отдават на любовни ласки четири пъти седмично, докато само половината от месоядците признават, че правят секс два пъти за същия период.


Две трети от последователите на веганството са по-склонни към експерименти в спалнята, а над половината от почитателите на месни храни откровено споделят, че не са особени фенове на креватния авантюризъм.

Резултатите разкриват още, че веганите се забавляват повече и изпитват много по-голямо удовлетворение от секса за разлика от тези, които наблягат на месо. 84% от враговете на месни продукти са напълно задоволени от сексуалния си живот при 59% от месоядните. Първите са и по-щедри в леглото – 58% от тях се определят като „даващи“, при 35% от другата група.


„Веганите са майстори на прелъстяването... Статистиката не ни лъже“, казва говорителката на сайта Джесика Леони. Според нея причината за сексуалното надмощие на веганите над хората, които хапват месо, се крие в консумацията на продукти, които са известни афродизиаци, каквито са например женшенът и анасоновото семе.

В тази връзка медицински експеримент, проведен през 2019 г., показа, че мъжете, преминали на веганска диета, станали по-добри любовници.

Известни вегани сред знаменитостите са Памела Андерсън, Хоакин Финикс, Пол Маккартни, Брад Пит, Хоакин Финикс, Уди Харелсън, Алиша Силвърстоун, Тоби Магуайър, Натали Портмън, Деми Мур, Алек Болдуин, Оливия Уайлд, Гуинет Полтроу.

Четете още: 3 неща, които издават, че той прави невероятен секс