Защо никога не трябва да казвате на любимия си мъж, че ще бъде щастлив с вас?

Другият човек в една връзка е необходим, за да покаже на партньора си всичките аспекти на характера му. Защо никога не бива да казвате на мъж, че с вас той ще бъде щастлив, успешен, че ще бъде истински?

Защото женската самореклама действа на мъжете като отровния препарат на хлебарката. Настъпва пълна парализа на стремежите. Самият мъж трябва да почувства и реши, че пред него стои неговото съкровище, неговият талисман. Кога обаче ще го разбере? Когато те...загуби.

Хората – и мъжете, и жените, сме ловци на енергия


Всеки мъж проверява поредната си страст по това дали се чувства зле без нея, оставяйки я сама. Това е тежък изпит и малцина го издържат. Ако след като мъжът се е изпарил в „космоса” се чувствате много зле, значи не сте му дарили късмет и щастие, а сте го вампирясали. Разчитахте на неговата енергия и безсъвестно я изпивахте, докато той законно не пожелава да се защити чрез бягство. Да поясним още веднъж – не той те е използвал, а ти него, коментират безмилостно психолози.

Ако след неговото заминаване сте тъжни, но с всеки изминал ден ви става все по-светло и весело, наистина сте му дали енергия. Той ще почувства дефицита на тази енергия след около седмица. След като анализира състоянието си, мъжът осъзнава вампиризма си към вас, смирява се и се обажда.



Това ще бъде вторият изпит. Не го проваляйте. Покажете, че сте щастливи. Човек възприема щастието като ниво на енергия до краен предел в себе си. Тук има още много, ще си каже той, има още какво да се вземе. И ловът ще започне. Ние, хората – и мъже, и жени, сме ловци на енергия. Защото сме енергийни вампири.

Но разликата е, че жените могат да черпят енергия от природата без да я унищожават и да я отдадат на мъжете. Докато мъжете, когато вземат от природата, убиват нейната флора и фауна.

Спокойствието, удовлетворението, щастието - това кара един мъж да се върне при една жена. Ако обаче в този момент жената си мисли - защо ми трябва мъж, щом се чувствам добре без него, това означава, че жената е вампирът в една връзка. Простете за тази груба истина. Вие сами си я знаете, но я скривате от себе си.

Това, което наистина не знаете, е истинската причина за вашия несъзнателен вампиризъм и факта, че без човек до себе си ви е невъзможно да достигнете потенциала си и да преминете към ново ниво на собствената си сила и развитие.

Истинската причина за вампиризма е винаги една и съща – страхът от загуба

Вампиризмът е като фуния от миналото, която засмуква енергията на околните и те бягат от вас, като от прахосмукачка без бутон за изключване. Можете да премахнете страха от загуба, само като направите повече от дузина констелации, защото страхът от загуба идва от многобройните ви предци в семейството, които са загубили своите близки преди вас и са предали информацията за това във вашата ДНК.

Сега можете да се преструвате, че сте щастливи колкото си искате, но след като влезете във връзка, ДНК активира опита на тези, които са живели преди вас. И ти глупаво преповтаряш съдбата им. Вие също ще загубите. И ще губите, докато не осъзнаете чуждия, онаследен, опит в себе си.

Когато се пречистите ще започнете да овладявате Силата и да я демонстрирате на тези, които са наблизо. Той ще започне да се съпротивлява, защото когато ви е срещнал, вие сте били други и много удобни за него. Сега обаче сте се променили, чувствате се неудобно, защото ще ви бъде показана ваша версия, за която дори не сте подозирали, че съществува. Страшничко е.

Но вторият човек в една връзка е необходим, за да покаже на партньора всичките му аспекти и по този начин да го направи цялостен. Без Ян няма Ин, без Сянка няма Светлина, без Бездна няма Възход.

Оправдавайки самотата си, заявявайки пред себе си, че всички около вас са маскари, вие бягате не само от истината, но и от Силата, която идва само, ако приемете и тъмната си страна. Иначе бягайки от Сенките си, скоро ще станете Сянка на себе си.



За да изживеете пълноценно човешкия си път, трябва да спрете да разделяте света на добро и зло и да скочите в бездната на страховете си, за да излетите оттам като птица на щастието и късмета. Това е мисията на всяка жена. За съжаление, имате малко време да изпълните Мисията в този живот. Максимум 33 години. Те отлитат бързо. След това идва съжалението и очакването на следващото прераждане, в което всичко ще започне отначало, без спомена за минали постижения и за бягството от живота.

Тъжно е, но знаете, че е истина. Само, моля, да НЕ казвате на любимия си човек, че вие сте неговото щастие и късмет. Защото той не е глупак и умее добре да прави разлика между празната реклама и съкровището. Съкровищата не се рекламират. Те са скрити, но винаги има достатъчно ловци в тъмнината за тях.

Станете съкровище! Или ще проспите и това си превъплъщение?

Четете още: Той никога повече няма да ми пише или да се обади: Как да се справяме с любовната мъка?