Автор
Woman.bg

Жена ми е порно звезда, обичам я и не ми пука

Какво ли е, когато гаджето ти е една от най-големите порно звезди в света?

32-годишният Майк Адкинс е мъжът до Али Хейз, която е едно от любимите имена на порно индустрията вече четири години и открито споделя какво е чувството любимият ти човек да прави секс с други хора всеки ден.

Двамата се срещат преди време, благодарение на общ приятел. От началото на връзката им Майк знаел каква е професията на Али и споделя, че никога не се е притеснявал от нея. Той разкрива пред медиите, че не ревнува любимата си от работата й, по време на която й се налага да спи с различни мъже и жени всеки ден.



„Не се притеснявам да спя с порно звезда. Аз не гледам на Али по този начин, виждам човешките й качества и я обичам, заради това което е. Не се притеснявам от факта, че тя си ляга с други мъже и жени, защото това е професията й. Щях да се притеснявам повече, ако просто излизаше с приятелки и флиртуваше по баровете. Не гледам филмите, в които Али участва, защото просто нямам нужда, тя е до мен. Знам, че професията й е по-различна и нетрадиционна, но аз я приемам и подкрепям“, споделя Майк.

Али също разкри любопитни подробности от връзката им:

„Когато се запознахме, Майк не знаеше коя съм и с какво се занимавам. Сигурна съм, че всички си представят как в спалнята ни постоянно има оргии, но не е така. Да, сексът между нас е страхотен, иначе нямаше да сме заедно. Това е всичко, в леглото ни не се случва нищо по-различно или извратено“.

Али Хейз е в порно индустрията вече осем години и е участвала в над 350 продукции, а също е и награждавана с отличия за работата си. Двойката споделя, че не коментират какво се е случило по време на работния ден и че просто се наслаждават на компанията си.



Майк не прикрива факта, че се притеснявал, когато трябвало да представи Али на родителите си:

„Един ден се обадих на майка ми и я предупредих, че трябва да й кажа нещо много важно. Събрах смелост, видях се с нея и й съобщих, че се виждам с порно актриса. На това тя отговори: „Ох, слава Богу! Мислех, че ще ми кажеш, че е бременна“.

Той споделя още, че е спокоен, защото Али е задължена да се изследва на всеки две седмици, а самата тя издава, че тя подбира партньорите си и че повечето от тях са семейни мъже и жени.

„Винаги съм се срещала с мъже, които не са от порно индустрията. От четири години насам съм луда по Майк, дори не мога да ви опиша колко много го обичам. Щастлива съм, че той е до мен“, споделя развълнувано Али.

Четете още: Как да разнообразите мисионерската поза?