Автор
Теодор Муховски

Драмата продължава: Бритни Спиърс пожела на баща си да "гори в ада"

Сагата между Бритни Спиърс и баща ѝ не спира въпреки спечеленото от нея дело. "Няма никакво правосъдие за мен", казва певицата Бритни Спиърс, която обвинява баща си Джейми, че се опитвал да я убие, Тя се надява "той да гори в ада", докато размишлява върху това, че не е имала "никакви права" по време на опекунството, пише в. "Дейли Мейл".

Носителката на "Грами", която вече е 40-годишна, публикува поредица от постове в Twitter, където има 56 млн. последователи. Бритни многократно споменава за настойничеството, под което е живяла през изминалите години.


Звездата на музиката се позова на поредица от ядрено-магнитни резонанси, които е трябвало да премине, преди да бъде настанена в лечебно заведение в първите година на опеката от страна на баща си. Тя заяви, че е била подложена на жестоки условия. "Наистина имах чувството, че баща ми се опитва да ме убие" - споделя с ужас Спиърс.

"Нищо от това нямаше смисъл - изолацията, медицинските сестри, епруветките с кръв, постоянната комуникация. Нищо от това не беше вярно - бях добре", пише още тя.



Бритни нарече 13-годишното попечителство "скрито и манипулативно насилие" и също така обвини Джейми Спиърс, че се е опитал да я убие: "И заключението: най-трудното е да осъзнаеш, че родителите наистина са зли и жестоки и наистина имах чувството, че баща ми се е опитвал да ме убие. Надявам се да гори в ада", заключва тя.



Четете още: Джей Ло издаде книга - ето на какво е посветена тя