Леле, каква жена! Яна на Петко Димитров показа, че е не само красива, но и супер домакиня

01 февруари 2023 | 13:40
52755
5
Инстаграм
5

В момента в ефира на Нова тв върви един сезон на "Черешката на тортата", в който участва и бизнесменът Петко Димитров. Той е за пореден път в предаването и показа много добри умения в кухнята. Но със сигурност нямаше да се справи толкова добре, ако не беше половинката му - красивата Яна.

В епизода журналистът Антон Стефанов коментира, че животът на Петко се дели на два периода - преди Яна и след Яна. И шоуто го доказа.

Петко, който преди да срещне Яна, имаше славата на разбивач на женски сърца, заложи на троянско меню с някои модерни акценти. Троянско, защото половинката му е от Троян.

Домакинът нахрани гостите си с пълнена патица с кисело зеле, традиционен боб с гъби манатарки и салата по виетнамска рецепта - която семейството е научило то техен приятел. Ракията, естествено, бе троянска, а десертът - от тиква. Здравословен, с много малко захар.

Зрителите на Черешката обаче коментират в мрежата, че Петко има традиционното мъжко поведение - жена му изнесе основната работа, дори сервира вечерята, а той просто се представи като перфектния домакин.

„Сега разбрах защо Яна и Петко са щастливо семейство. Петко е участникът в кулинарно шоу, жена му сготви и седи като статуетка, мълчи си и се съгласява с всичко, което мъжът й казва. Да не говорим , че можеше да й помогне поне в сервирането. Ама като има кой защо да си мърда пръста! Той командва парада, а тя изпълнява. Яна няма никакво право на мнение …”, казва Роси Стефанова.Аааа, ами може да готви жената, прави го. С любов. Нали? Той Петко си го каза - като я е взел Яна, не е можела да прави нищо, но той я е научил на много неща. Сега тя просто показва колко добър учител е той.

Още по темата

Коментари

5
  04 февруари 2023 | 19:17 отговор
 

 
4 Всякоя
  04 февруари 2023 | 06:16 отговор
 

Не е по различно в нас, във вас, в съседите и май във всеки дом!

 
3 Gergana
  03 февруари 2023 | 10:12 отговор
 

Леле ... каква тъпотия. Не схванах обаче, на кого се мазните точно ??? На Петко или на жена му ??? Добре, че поне.... са красиви и двамата, че да има за какво да ги похвалим.

 
2
  02 февруари 2023 | 20:39 отговор
 

 
1 Vania
  02 февруари 2023 | 14:12 отговор
 

Леле каква жена, той я остави като прислужница да слугува и да готви . Нали него са поканили в Черешката на тортата , а не жена му . Бих му дала 5 точки затова ,че тя направи всичко и му слугуваше цяла вечер , стой като бей само стоеше на масата . Горката женичка .

 

Добави Коментар

Най-четени