Автор
Ива Петрова

Любовни искри в 'Сървайвър': Бившият на Златка хлътна по Марго Купър

Марго Купър, която е сред номинираните след последните игри в "Сървайвър", се оказа специален обект на интерес от страна на ММА боецът Георги Валентинов.

Бившият годеник на Златка Райковане не скри залитането си по моделката със световноизвестна слава, което пролича във вчерашния епизод на риалити предаването, а дали чувствата между двамата ще претърпят развитие в бъдещите игри, ще разберем още тази вечер, когато ще стане ясно кои от номинираните ще оцелеят. Освен Марго сред номинираните за изгонване са и свръхемоционалната готвачка Божана Кацарова и актрисата Снежина Макавеева.

Най-голяма вероятност да си тръгне от Доминикана се пада на Божана, която останалите участници възприемат като доста голям дразнител. От друга страна пък атрактивното ѝ присъствие е катализатор на нови интриги и скандали в отбора на Известните, смятат зрители. Към момента най-нисък интерес към себе си предизвиква Макавеева, поради което вероятността да напусне тя е най-голяма.

Що се отнася до интимната близост между мускулестия мачо Георги Валентинов и бившата миска Марго Купър, ММА боецът направи намек за Менделсон. Красавицата обаче обяви, че едва ли ще се стигне дотам, тъй като отговорът накрая щял да бъде "Не". Ще се окаже ли права чаровната брюнетка, или не, предстои да разберем.

Четете още: Златка и Карен отбелязаха 1 година от зората на романса си (Снимка)