Новото гадже на Емрах Стораро: Теди Александрова е полудяла от ревност

От няколко дни насам между Емрах Стораро и бившата му половинка Теди Александрова се заражда сериозен скандал. И въпреки че двамата сложиха край на любовните си отношения отдавна, едва сега научаваме, че връзката им съвсем не е била безпроблемна.

Припомняме ви, че в поредица от сторита Теди Александрова хвърляше какви ли не обвинения срещу Емрах, включително и че е счупил носа ѝ. И че ѝ дължи хиляди левове. Това се случи, след като в медиите излезе информация, че снимки на настоящата приятелка на Стораро са се появили в сайт за компаньонки и вината за това е на Теди Александрова. Певицата от своя страна определи обвиненията на бившия си любим като пиар на неин гръб.

View post on Instagram
 

В поредица от грозни нападки помежду им стана ясно, че не трети човек, а самият Тони Стораро, бащата на Емрах, е отговорен за раздялата му с Теди Александрова.

Днес научаваме от Мария Славчева, която е новата половинка на най-младия Стораро, че певицата е изпитвала болезнена ревност към Емрах и е имала прекалено високи очаквания от връзката им. Ето какво заявила тя пред Hotnews:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Нямам никаква представа за този сайт, в който лъснах. Всеки може да си изтегли снимки на някого и да ги качи навсякъде. А колкото до Емрах Стораро, той едва навлиза в живота и тепърва ще има много жени. Не знам как някои жени на средна възраст могат да си правят илюзия за сериозна връзка с момче на 19".

Четете още: Емрах Стораро ядоса много Теди Александрова, тя каза кой ги е разделил