Автор
Ева Григорова

От нулата до върха: Меди живял бедно, а днес прибира тлъсти суми

Мехмед Гогов или както го наричат всички - Меди, постигна страхотно постижение. Неговото ново изпълнение "Живей, мило мое" разби интернет и само за 48 часа успя да събере внушителните един милион гледания. В момента певецът се радва на особено голяма популярност. Неговите участия по клубовете са доста скъпи, като хонорарите му варират от 8 до 10 хиляди лева.

View post on Instagram
 

Пътят към славата не е бил никак лесен. В миналото, Меди е израснал в бедност. Видео издава оскъден имот, рушащ се във външната си част и обзаведен доста бедно.

Тогава той не е имал пари и не е претендирал с визията си. Първата му поява в „Х factor“ го изстрелва нагоре и кариерата му започва именно от това предаване. Меди получава първото си официално одобрение от певецът Миро.

View post on Instagram
 

Певецът набира много бързо популярност в България с първата си песен "Само да те питам“, а след това продължава да прави хитове, които се слушат в клубните заведенията у нас. На родна територия той има често изяви и е един от най-търсените изпълнители наред с колегите си Преслава, Константин, Софи Маринова и други.