Златка Димитрова публикува пост на профила си в Инстаграм, в който за първи път споделя за паник атаките, които я тормозели от няколко години насам.

Брюнетката, която наскоро се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев, разкрива, че са ѝ необходими няколко капки етирични масла, за да се освободи от неразположението.

View post on Instagram
 

"Никога не съм се притеснявала да покажа слабост. Всеки има неговите уязвими места. Паник атакитв за съжаление за част от живота ми...от 5-6 години. Не искам и не съм посегнала към сериозни медиканти освен хомеопатия и масла...отскоро започнах медитация", издава тя тайната си за борба с проблема си.

Наскоро Черната Златка сподели и за най-новата си и неочаквана страст - рисуването. Неподозираният ѝ талант се проявявил преди няколко години, когато започнала да получава за първи път паник атаки и имала чувството, че ще умре, разкрива HotNews.bg. За да тушира напрежението в себе си, тя хванала четката и започнала да рисува цветя и геометрични фигури.

View post on Instagram
 

За паник атаки Златка Димитрова не говори за първи път. Факт е, че тя е споделяла за тях и извън рекламните си занимания, в които споменава за този си проблем, припомнят още от сайта. Стативът дори ѝ е помагал в битката с кризите, без да ѝ се налага да прибягва към каквито и да било медикаменти.

Дали атаките не са се върнали след раздяла ѝ с фитнесгурото Танев, който вече има нова жена до себе си, можем само да гадаем. Сигурни сме обаче, че Златка е силна жена, която преодолява всякакви препатствия пред себе си. Още по-голяма сила ѝ вдъхва нейния прекрасен син - Миро, на когото тя изцяло се е посветила.

View post on Instagram
 


Четете още: Богата рускиня отмъкна мъжа на Черната Златка? Как реагира тя?