По-добре късно, отколкото никога - ДесиСлава стана студентка

Никога не е късно за нови знания и както се казва, човек цял живот се учи. Явно ДесиСлава е решила да го докажа, като стана студентка.

Фолкдивата е на 42 г., но това съвсем не я спира да се развива и се оказа, че пандемията е засилила желанието ѝ за нови умения, които да ѝ осигурят още по-добро бъдеще. Припомняме ви, че нощните заведения и концертните зали бяха затворени месеци наред, което се отрази негативно върху бюджета на повечето изпълнители. Затова и не е никак учудващо, че ДесиСлава е решила да се усъвършенства с висше и да придобие ноови знания.

View post on Instagram
 

В момента фолкдива следва икономика на туризма във Висше училище по агробизнес в Пловдив и ѝ предстои да се дипломира тази година. Певицата издава, че е избрала тази специалност, тъй като има желанието един ден, след като приключи кариерата си на сцената, да се прехвърли в хотелиерския бизнес. Тя не крие, че при много изпълнители пеенето по клубове е до време и се налага да се замислят по какъв друг начин могат да си изкарват хляба след определена възраст.

Заклетите фенове на певицата знаят, че средното си образование е получила в техникума по енергетика в родния ѝ град Гълъбово, но не е работила и ден в тази сфера. ДесиСлава започва да печели от музика още от 16-годишна, а не след дълго се превръща в една от големите звезди на попфолка.

View post on Instagram
 

Четете още: Азис бесен - дъщеря му иска силикон, ето къде!