Автор
Кристина Кирова

Продуцентите са съсипани: Евгени призна за жена и две деца

Евгени, който се превърна в най-известния ерген на България, разказа много любопитни подробности за себе си. Факт е, че пианистът изисква от участничките да му споделят за живота си, да бъдат максимално искрени и открити с него, но самият той не разказва почти нищо за себе си.

Единствената жена, пред която Евгени си позволи да разголи душата си, е Елена. Редакторката има много интересен подход към сърцето му и изглежда, че засега работи безотказно.

View post on Instagram
 

В епизод от миналата седмица двамата захврълиха дрехите си, за да плуват към старинна крепост - преживяване, което определено ги сближи и накара Евгени да се отпусне. Точно в този ден той призна на Елена, че точно преди да влезе в шоуто, е имал сериозна връзка с жена, която е майка на две деца.

"Не бях узрял за това, първоначално ми беше много трудно. Тази жена много ми помогна да стане това, което съм днес. Но беше много труден процес. Имах желание да се преборя с това, може би затова несъзнателно съм се вкарал в такава проблематична ситуация. Но в крайна сметка стигнахме до момент, в който децата ме търсеха за пример, те ме търсеха за съвет и мисля, че научих ужасно много от тях.

Много трябваше да откърша от себе си, за да вървят нещата. Много трудно беше и можеш да си представиш раздялата",
разказа Евгени пред редакторката.

View post on Instagram
 

Пианистът побърза да уточни, че именно раздялата с тази жена го подтикнала да приеме поканата да бъде новият главен герой в "Ергенът".

Четете още: Ексклузивно: Поли съобщи, че с Благой се развеждат (снимки)