Автор
Христина Кирилова

Скрита лимонка: Дениз е с гаджето на Дебора от три години

Любовната история на Дениз Хайрула и половинката ѝ Стоян ще се окаже много по-пикантна, отколкото очаквахме. Плеймейтката, за която се знае, че е бивша любима на Христо Сираков, е с мъжа до себе си от цели три години и не е била свободна, когато е влизала в шоуто "Ергенът".

Всъщност, Дениз до много скоро упорито твърдеше, че все още не е намерила човека за себе си и е сама. Истината обаче е друга и е повече от странно как Стоян е допуснал тя да влезе в телевизионно шоу, в което да преследва друг мъж. А доказателството, че Дениз е с половинката си от три лета, бе лично негов пост по случай рождения ѝ ден:

View post on Instagram
 

„Това е трети твой рожден ден, от който сме заедно, ти ми даде всичко за мен, обичам те повече от всичко, бих дал живота си за теб. Обичам те“, пише Стоян Стоянов под кадър с Хайрула.

Инстаграм страницата му е пълна със снимки с Хайрула. Бизнесменът явно се гордее със завоеванието си и гордо го демонстрира в социалните мрежи, като не крие дълбоките си чувства към плеймейтката. Изглежда, че Дениз обаче съвсем не е толкова емоционално обвързана с него, тъй като не коментира никаква информация за отношенията им. Някои дори предполагат, че двамата може би са в отворена връзка.

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс от "Ергенът" най-накрая намери любовта