Автор
Христина Кирилова

Съсипаха брата на Коцето заради агресия към жена

Светослав - братът на фолк певеца Константин, който изгря в актуалния "Сървайвър", се изложи с агресивно поведение към една от съотборничките си.

Грозната сцена, която Светльо предизвика бе с участието на шампионката по кану Станилия. Най-възрастният риалити герой излезе от кожата си, след като спортистката аплодира битка, в която съперник от вражеския отбор „Сини“ победи член на нейния тим. „Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важна е победата!“, просъска Светльо срещу Станилия. Спортистката му обясни, че аплодира хубавата, спортсменска игра, а не резултата. „Тогава не излизай за победа, приятелко!“, отговори братът на Коцето.

Станилия, която има в актива си златен медал от световно първенство и винаги се хвърля през глава в изпитанията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи срещу спортистката. По този начин той се опита да демонстрира физическо превъзходство над нея, което вбеси всички, дори и противниковия отбор. Преди двамата да стигнат до физическа саморазправа, ММА боецът Жоро ги разтърва.

„На жена ли скачаш, бе?“, провикна се кулинарката Божана, която не крие симпатиите си към Станилия. „До този момент много уважавах Светльо, защото е интелигентен човек с житейски опит. Но не мога да преглътна начина, по който говореше на Станилия. Той почти ѝ скочи на бой, започна да ѝ крещи, това е недопустимо“, обяви дизайнерът Едис Пала. Самият Светльо обяви реакциите им за „излишна драма“, подчерта, че е с 15 години по-голям от Станилия и очаква уважение както към по-възрастните, така и към мъжете.

Спортистката от своя страна спечели битката и осигури победа на целия си отбор и получи поздравления от Светльо.

Четете още: След признанието на Мария за побоя: Глория и Ивана проговориха