Автор
Ива Петрова

Валерия и Евгени разделени? Докога ще го играят влюбени

Победителката в "Ергенът" Валерия за пореден път опроверга слуховете, че тя и Евгени Генчев са разделени. „пише Hotnews.bg.

Защитничката на животните бе плътно до пианиста както на концерта му в родния му Пловдив, така и в Летния театър във Варна, където вчера вечерта той изнесе втория си самостоятелен концерт. Този път избраницата на музиканта публикува стори, на което стиска в ръце букет от рози.

Както и в Пловдив, така и в морската столица тя се снима с почитатели. Сега обаче компания ѝ прави една от другите участнички в шоуто и нейна приятелка - фолк певицата Джия.

На сцената Генчев бе отново с певицата Виктория Георгиева. От вчера сутрин пианистът канеше гости и жители на Варна да дойдат на концерта му, но някои места в Летния театър все пак останаха непродадени, отбелязват още от медията.

Дали двамата с Валерия са се разделили, или са заедно, можем само да гадаем. Ако не са заедно обаче, със сигурност засега пианистът и моделката го играят добре, че са влюбени, тъй като това изисквало договора, допълват още от сайта.

Ясно е, че новините около тях са и добра реклама за концертите на Генчев, както и за риалитито, което вече е в процес на набиране на участнички в третия сезон. Сигурно е и това, че двамата добре се възползват от славата, което шоуто им донесе, за да рекламират каузите си, напомнят Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Четете още: Сашо Кадиев заби в земята Валерия заради веганските ѝ убеждения