Автор
Ева Григорова

Вижте Валерия от "Ергенът" като булка (снимки)

С нова фотосесия Валерия от "Ергенът" зарадва своите почитатели. Брюнетката пусна видео в своя Инстаграм, на което си личи, че взима участие във фотосесия, най-вероятно посветена на булчинско списание.

Последователите побързаха да я залеят с положителни коментари.

View post on Instagram
 

Победителката в „Ергенът” Валерия Георгиева е планирала пак да замине за Япония. Манекенката е била няколко пъти там по работа и сега отново е поела модни ангажименти в страната на изгряващото слънце. Поради тази причина с пианиста Евгени Генчев може и да изкарат лятото разделени. „На него му предстои турне, моят график също е запълнен. Ще ходя пак в Япония, а може и в Китай”, споделя плевенчанката.

View post on Instagram
 


В момента Валерия и приятелката й Кристина се грижат за над 50 кучета. Ако някой сигнализира за ранено животно, те го водят при ветеринар и след това се опитват да намерят осиновители – хора, които да се грижат за него и да му дадат цялата си любов. Победителката в „Ергенът” казва, че отговорността за толкова животни не е лесна, но досега е успявала да съчетае дейността си в приюта и професията си на модел. Дали обаче ще намери постоянно място в живота си и за Евгени, питат се почитателите на младата звезда.



Четете още: Валерия и Евгени разделени? Докога ще го играят влюбени