Защо Чарлийз Терон отглежда момчето си като момиче

03 ноември 2019 | 15:51
11694
6
Снимки: Gettyimages
6

44-годишната актриса Чарлийз Терон показа, че е по-широко скроена, отколкото мнозина са очаквали, след като без притеснения отглежда по-големия си син - седемгодишния Джаксън като момиче. 

Чарлийз, която осинови момченцето преди години, разкри, че, още когато е бил на три, синът ѝ е отишъл при нея и ѝ е казал, че той не е момче, а момиче. Актрисата от своя страна е решила, че няма друг вариант, освен да приеме избора на детето си и да отглежда така, както то би се чувствало добре. 

"Имам две прекрасни дъщери, които ще отгледам като всеки нормален родител. Те са се родили такива, каквито са, и сами ще решат какви да бъдат. Моето задължение като родител е само да ги обичам и да следя за това всичко около тях да е възможно най-добро", призна Терон неотдавна.

Въпреки възмутените коментари от страна на онлайн потребители по адрес на снимките на Джаксън, облечен като момиче, Чарлийз продължава да устоява правото на детето си да се самоопределя и със завидна доза непукизъм гордо върви редом до мъника, преобразен в рокля или розов бански.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Главными героями сегодняшнего дня безусловно стали Шарлиз Терон и ее сын Джексон, которые отправились на прогулку за мороженым в солнечной Калифорнии На улице было так жарко, что Джексон предпочел остаться в ярком розовом купальнике. Мальчика также часто видят в платьях и другой одежде для девочек, а сама Шарлиз охотно поощряет особенности своего сына, а точнее – дочери Не так давно актриса поделилась интересной подробностью, связанной с воспитанием приемных детей: «В три года она сказала мне : "Я не мальчик!". Так что теперь я воспитываю двух прекрасных девочек». Шарлиз часто порицают за пренебрежительное отношение к гендеру, но сама Терон предпочитает не реагировать на подобные выпады. По ее словам, она – любящая мать, и этим все объясняется #CharlizeTheron #JacksonTheron #lifeandlove #societal #lifestyle #fashionandstyle #celebritylife #celebs #motherhood #children #motherandson #motheranddaughter #gender #style #genderproblems #inspiration #mood #lifemoments #truelove #instacelebs

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

 

Четете още: 10 знаменитости, които отглеждат деца с джендър ориентация

Още по темата

Коментари

6 вв
  05 ноември 2019 | 12:41 отговор
 

Да изкажа и аз мнението си:Вероятно това което описва Чарлийз е точно така,но пък тя затова е родител да настоява и да превъзпита детето си в навици присъщи на пола който има.А това е възможно и по-лесно именно в детска възраст.И едно дръвче или растение може да израства криво,но стопанина ако положи грижи може да го изправи!!!

 
5 Тото 1 - Тото 2
  05 ноември 2019 | 09:13 отговор
 

Светът съвсем се е изкривил !

 
4
  04 ноември 2019 | 17:24 отговор
 

Абе, селяндури, това не е прищявка някаква, или мода. Това е начин на себеусещане и възприятие. Това не е защото някой иска да се прави на интересен. С такива уроди, като вас, България никога няма да напредне и да бъде приета от света. Преди да осъдите някой се погледнете в огледалото, огледайте си вашия жалък живот, и тогава почнете да плюете. Жалки сте, но с претенции, ще сте нещо повече от останалите.....

 
 
04 ноември 2019 | 23:35

Джендър си, нали? Не е лесна твойта...

 
Истината
05 ноември 2019 | 14:47

,,Себеусещане и възприятие'' на три години ?! Не случайно пълнолетието и правото на собствен избор се дава чак на 18г. /в САЩ на 21г./ ! Как на 21г. пълнолетен човек ще се самоопредели,след като 18г. му е натрапвано че е някакъв,без да му е показана и другата страна /в случая естествената/ !? Какво ще стане,когато на 13-14 почне да му става като мине покрай някой минижуп ?! За лесбийка ли ще се мисли ?! Предполагам че ти си някоя трудно мислеща ,,широкоскроена'' патка !

3
  04 ноември 2019 | 04:17 отговор
 

Те родните си деца окепазяват какво остава за осиновените.

 
2 asd
  04 ноември 2019 | 01:04 отговор
 

джендърите на новото поколение ужас

 
1
  03 ноември 2019 | 20:18 отговор
 

Патка, иначе тя се е наконтила , а него кучета го яли. Иска да е жена-ок, ако иска да е куче, ще го води ли на синджир ?

 

Добави Коментар

Най-четени