Дъщерята на Майкъл Джексън: Много благодаря на татко, че ме караше да нося маски, той ме спаси

Спомняте ли си как Майкъл Джексън криеше ревностно децата си от света? Как те винаги носеха маски и всички изпитвахме съжаление към тях за това? Но какво ли мислят самите те по въпроса? Вече са достатъчно големи, за да споделят пред света, както направи красивата му дъщеря Парис.

Синеоката чаровница разкри в онлайн предаване по Фейсбук, че е изключително благодарна на баща си за това, че е предпазвал нея и братята ѝ принц Майкъл и Биги от светлините на прожекторите. Защото по този начин той е успял да им осигури нормален начин на живот, какъвто трудно могат да имат деца на звезда от такава величина.



„Наистина оценявам тази грижа от страна на татко, беше много мило. Само така можехме да ходим, където пожелаем и да бъдем като останалите нормални деца.“

Но когато си наследник на Майкъл Джексън, не можеш да се криеш за дълго от света и Парис го е разбрала в съвсем крехка възраст:



„Много дълго време се съпротивлявах и не исках да допускам света до себе си, това ме плашеше. Просто трябваше да приема факта, че нямам и вероятно никога няма да имам личен живот.“

Парис споделя откровено, че се чувства добре под светлината на прожекторите, единствено когато прави това, което най- много обича – музика. Тя твори заедно с приятеля си Габриел Глен и това я прави истински щастлива.



Четете още: Това е мъж: Жената на Уил Смит си признава, че му изневерява, той я води на Бахамите