Джей Ло и Бен Афлек направиха следващата сериозна крачка

Изминаха само няколко седмици, откакто научихме, че Джей Ло е обърнала гръб на Алекс Родригес и е възродила една много стара любов. В момента латинодивата е в обятията на Бен Афлек, повече от 17 години, след като развалиха годежа си. И въпреки че подновената им връзка датира съвсем отскоро, развитието ѝ никак не се бави.

Преди часове звездната двойка е била снимана от папараци как обикаля различни тузарски имения с цел покупка на нов общ дом. Певицата и актьорът са се съсредоточили в района на Лос Анджелис и засега са хвърлили око на една от най-луксозните къщи на стойност над 65 млн. долара. Според някои източници обаче двойката не обикаляла, за да търси общо имение, а Бен единствено придружавал Джей Ло, която обмисляла да си закупи нов дом, защото двамата все още не били готови да заживеят заедно.

Но по всичко личи, че звездните партньори не могат да крият силните си чувства, тъй като не спирали да се целуват и прегръщат, докато обикаляли по къщите. Освен това техни приближени издават, че имат споразумение да прекарат остатъка от живота си заедно, защото най-накрая са открили истинската любов. Дори се говори, че се готвят да сключат и брак.

View post on Instagram
 

Четете още: Кръщенето на Лилибет ще определи бъдещия имидж на принц Хари и Меган