Джулия Робъртс с романтично послание към любимия си за рождения му ден

Джулия Робъртс отбелязa един от най-специалните дни в живота си – рождения ден на любимия си - Дани Модър!

54-годишната актриса публикува снимка на съпруга си, на която той държи сърф. На фотоса той изглежда така сякаш току-що е излязъл от водата. На заден план се вижда чистото лазурно небе и детайл от палма, която навярно пази сянка на Дани, докато звездната му половинка го щраква с фотоапарата си.

View post on Instagram
 

"Честито, мое Всичко! Ти караш света ми да се върти“, написа Джулия под снимката. Това е поредното доказателство, че отношенията между двамата съпрузи са повече от прекрасни напук на постоянните слухове за развод. През изминалата година редица таблоиди тръбяха мълвата, че Робъртс и Модър са пред раздяла. Дори се заговори, че актрисата била изневерила с Джордж Клуни. Разбира се, всичко това е абсолютна лъжа, а Джулия и Джордж продължават да са добри приятели.



Искрата на любовта между Дани Модър и Джулия Робъртс пламва през 2000 г. на снимачната площадка на филма „Мексиканецът“, в който участва и Брад Пит. Двойката си казва "Да" две години по-късно. Имат общо три деца – близнаците Хейзъл и Финиъс (17 г.) и син Хенри (14 г.).

View post on Instagram
 

Робъртс, чийто филм „Билет до рая“ беше спрян за неопределено време заради заразен с коронавирус, през юли миналата година отбеляза 19 години брак с Модър. Тогава тя сподели селфи в профила си в Инстаграм, за да покаже отново, че любовта ѝ с оператора е по-силна от всякога. „19 години. Тепърва започваме“, написа актрисата под снимката от плажа.

View post on Instagram
 

Модър и Робъртс работят по няколко общи проекта, включително „Усмивката на Мона Лиза“ през 2003, „Светулки в градината“ от 2008 и „Нормално сърце“ от 2014 г. Звездната двойка работи съвместно и по филма „Тайната на нейните очи“ през 2015 г.

По този повод по-късно в интервю Джулия Робъртс разкрива, че тайната на щастливия брак между хора, които работят на едно място, е да оставят професионалните си проблеми извън къщата и да забравят за тях до следващия ден.

View post on Instagram
 

Четете още: Бременната Джорджина сподели сладка снимка как децата ѝ целуват коремчето в очакване на близнаците