Хари го закъса: Разследват как е получил американска виза въпреки тъмното му минало

24 март 2023 | 16:05
17084
6
Getty Images/ Instagram
6

Проучването на имиграционните документи на принц Хари може да има сериозни последици за бъдещето му в Съединените щати, споделиха следователи пред DailyMail.com.

Heritage Foundation, консервативен изследователски институт, фокусиран върху обществената политика, в момента се бори с Министерството на вътрешната сигурност, за да получи копие от визовите документи на херцога на Съсекс съгласно Закона за свобода на информацията.

Директорът на организацията и техеният адвокат казаха пред DailyMail, че имиграционните документи могат да разкрият труден дипломатически въпрос: дали Хари е декларирал предишната си незаконна употреба на наркотици и дали служителите на Министерството на вътрешната сигурност са се отнесли към него със специално отношение.

Докато е кандидатствал за разрешението си за пребиваване, Хари е трябвало да попълни формуляр с въпроса дали някога е употребявал незаконни наркотици.

Отговорът “да“ често води до отказ на заявлението или до редица допълнителни условия, на които кандидатът трябва да отговори, включително и тестове за наркотици.

Хари призна, че е приемал кокаин, магически гъби и канабис в мемоара си Spare, както и и в няколко интервюта.

 


Heritage Foundation твърди, че това означава, че той или е излъгал във формуляра си – сигурен начин да бъде изгонен от страната – или е получил специално отношение.

В опит да разберат истината, те подадоха молба до държавната агенция по Закона за свобода на информацията на 8 март тази година.

В ексклузивно интервю за DailyMail, адвокатът на фондацията и бивш главен съветник на Конгреса Самуел Дюи разкри, че служители на министерството в момента се търсят документите на принца, който има няколко различни официални титли и юридически имена, които може да е използвал в своето заявление.

Дюи добави, че ако не получи задоволителен отговор до 12 април, те ще съдят правителството във федералния съд във Вашингтон.


Още по темата

Коментари

6 Истина
  26 март 2023 | 09:16 отговор
 

По противни екземпляри ,от"монархическите среди" едва ли има?!? Смачкаха фасона на монархията!

 
5
  25 март 2023 | 07:34 отговор
 

 
4
  25 март 2023 | 04:07 отговор
 

 
3
  25 март 2023 | 00:19 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2
  24 март 2023 | 21:59 отговор
 

Каква е тая изпърцана държава САЩ. Визи лайна т. Н.

 
1 hehe
  24 март 2023 | 19:59 отговор
 

такъв си е хари - всяка сутрин става по леглото, за да прави света по-добър, бори се за равенство и равноправие, но ако е възможно той да е специален и да се ползва с привилегии. и жена му също. и децата му също. Но нека иначе всички сме равни и той да е просто хари!

 

Добави Коментар

Най-четени