Когато баща ти е милионер, а ти живееш в кофите: Започнаха кампания за дъщерята на д-р Дре

Преди седмици ви разказахме историята на ЛаТания Янг - дъщерята на легендарния рапър д-р Дре, която днес е бездомна и живее буквално на ръба. И макар рапърът да твърди усилено, че неведнъж ѝ е помагал финансово, тя е категорична, че не е получавала и цент от него.

ЛаТания е първородната дъщеря на рапъра, но очевидно този факт съвсем не му влияе да бъде съвестен баща и дядо. Самата тя започна дарителска кампания, с която да успее да осигури жилище на себе си и децата си, които временно живеят при неини приятели. В момента ЛаТания живее в кола под наем и почти не се храни, а съвсем скоро няма да има възможността да плаща наема за возилото, в което спи. Затова организира дарителска кампания, чрез която да се обърне към хората за финансова помощ.

Щерката на рапъра твърди, че последният път, в който той ѝ помогнал със средства, бил през януари 2020 г. и оттогава насам не проявявал никаква грижа или заинтересованост към нея и децата ѝ. 38-годишната наследница на Дре споделя, че за нея молбата за дарения е отчаян ход, но признава, че самата тя се намира в доста отчайваща ситуация и единственият ѝ стимул да се бори са децата ѝ.

ЛаТания споделя и още един шокиращ факт - че не е виждала звездния си баща от цели 18 години, но все още тайно се надява, че някога ще има възможността това да се случи. Тя добавя още, че той е прекалено зает за среща с нея и дори се налагало да общуват чрез неговия екип.

Четете още: Поли Генова втрещи фенове! Появи се бременна в прозрачна рокля на концерт