Кралското семейство празнува: Честит рожден ден, Арчи!

Моментът може и да е труден за всички членове от британското кралско семейство, но каквото и да се случва, те винаги са единни, когато има повод за празнуване. На днешния ден, точно преди 2 години, на бял свят се появи първородният син на принц Хари и Меган Маркъл - Арчибалд!

Поздравленията към малкото момче, което съвсем скоро ще си има сестричка, започнаха още в ранните часове на деня, като кралица Елизабет Втора и принц Чарлз бяха сред първите, които отбелязаха щастливия ден. Принц Уилям и Кейт също не пропуснаха да отправят пожеланията си към Арчи, въпреки сложните отношения, които имат в момента с родителите му.

Припомняме ви, че кралица Елизабет, както и всички останали членове от семейството, не са виждали сина на Хари и Меган от цели 18 месеца, заради оттеглянето им като работещи членове на фамилията. Арчи, който е седми по ред за наследяване на трона, последно бе във Великобритания през есента на 2019 г., малко преди да се преустанови с майка си и татко си в САЩ. Ето защо нито едно от пожеланията на кралските особи в Инстаграм не беше съпроводено с актуална снимка на Арчи.

View post on Instagram
 

В официалния профил на кралското семейство бе споделена първият кадър след раждането му, който датира от 2019 г. Принц Чарлз и Камила пък публикуваха черно-бяла фотография, на която Хари е прегърнал Арчи, а гордият дядо ги наблюдава с усмивка.

View post on Instagram
 

Кейт и Уилям от своя страна споделиха семеен портрет, заснет по случай кръщенето на Арчи през юли 2019 г. Единственият член на фамилията, който отсъства от снимката, е кралица Елизабет Втора.

View post on Instagram
 

По-наблюдателните почитатели на кралското семейство отбелязват, че всички са някак обрани в пожеланията си към Арчи и всъщност, повечето поздравления гласят единствено "Честит втори рожден ден, Арчи". Дали ледът между кралските особи и абдикиралите Меган и Хари някога ще се стопи?

Четете още: Биографът на Филип: Хари е виновен за Мегзит, той е излъгал Меган