Малия - дъщерята на Обама влиза в Холивуд, води гаджето си да живее с мама и тате

По всичко личи, че Барак Обама и съпругата му Мишел са отгледали чудесни и много работливи дъщери. По-голямата Малия предстои да завърши Харвард тази година и вече има трудов стаж в гигантите HBO и компанията на Харви Уайстийн.

Според американски таблоид президентската дъщеря е подписала договор с Amazon за голям телевизионен проект с участието на Доналд Глоувър. Все още не знаем подробности, но проектът, който е ръководен изцяло от звездата, се казва Hive и разказва историята за млада и борбена дама, която умопомрачително напомня на дивата Бионсе. А дали в тази роля няма да е самата Малия?

View post on Instagram
 

В момента тя е на дистанционно обучение и живее заедно с родителите си, сестра си и приятеля си, който учудващо е успял да спечели симпатиите на Барак Обама. Самият президент се шегува, че момчето е добро, но любовта му към храната го подтиква към твърде големи харчове. Президентът разкрива още, че младежът е британец, който не е успял да се прибере в родината си, тъй като му се наложило да работи и е имал трудности с получаването на виза.

View post on Instagram
 

Четете още: Меган и Хари с изненадваща поява след скандала с кралицата, ето как тя им го връща за интервюто