Меган и Хари с изненадваща поява след скандала с кралицата, ето как тя им го връща за интервюто

23 февруари 2021 | 12:40
14594
4
снимки: Getty Images, Instagram
4

Картите са на масата - Меган и Хари официално се оттеглиха от кралското семейство и всичките си ангажименти, които имаха към него до този момент. В момента цялата фамилия е в нервно очакване, докато интервюто на херцозите бъде излъчено в телевизионния ефир на 7 март. Известно е, че кралица Елизабет и другите членове от семейството, най-вече принц Уилям, не одобряват решението на Меган и Хари да разкажат подробно за живота си на Острова и за "Мегзит" пред цял свят, заради което отново се появи напрежение в кралския двор. 

И докато светът е в трепетно очакване на интервюто, което Опра Уинфри взе от херцозите, те решиха да ни изненадат, като дадоха онлайн изявление. И въпреки че предстоят трудни времена за двамата, те изглеждаха някак спокойни и радостни. Меган реши отново да покаже изискан стил, облечена в рокля на Oscar de la Rentа, а Хари бе заложил на класическа бяла риза с елегантетн черен панталон. Причината да видим херцозите така изненадващо е подкастът им, свързан с фондацията Archеwell. 

От видеото забелязваме, че Маркъл вече не прикрива наедрялото си бременно коремче, но и продължава да изглежда възхитително. За видеото тя беше избрала приказен тоалет с дължина до коленете. Коктейлната рокля е в бежов цвят и с бродерий под формата на лимони и листа. Трябва да признаем - доста свеж избор.

Хари и любимата му не споменават и дума за пререканията си с кралица Елизабет, но според източници те все още са в шок от решението ѝ да се оттеглят от всичките си патронажи. Нещо повече - тази сутрин научихме, че Нейно Величество ще направи телевизионно обръщение часове преди да бъде излъчено интервюто на херцозите пред Опра Уинфри. 

Четете още: Кралицата окончателно би шута на Меган и Хари, Уилям е бесен

 


Още по темата

Коментари

4
  12 септември 2022 | 23:30 отговор
 

 
3
  12 септември 2022 | 23:30 отговор
 

 
2
  11 март 2021 | 16:09 отговор
 

бродерий сигурно е римски пълководец....

 
1 Неграмотна си
  23 февруари 2021 | 19:43 отговор
 

Роклята е със светло син цвят на Oscar de la Renta и е с бродерии,а не с бродерий..

 

Добави Коментар

Най-четени