Автор
Ева Григорова

Меган пак излъга - ето я истината за участието ѝ в ‘’Сделка или не’’

Бивша колежка на Меган Маркъл от ‘’Сделка или не’’ отвърна на твърденията ѝ, че е била „сведена до глупачка“ в шоуто и е била ценена само заради “красотата си“, а не заради “мозъка“ си.

Клаудия Джордан, която в миналото е участвала заедно с Меган в играта на NBC, опроверга изказванията на херцогинята на Съсекс, които тя направи в собствения си подкаст Archetypes.

Меган, която се появява във втория сезон на поредицата на NBC за 34 епизода между 2006 и 2007 г., каза, че е напуснала, защото е чувствала, че е била “превърната в обект“, разкривайки, че е била принудена редовно да бъде пръскана със спрей за тен и да носи сутиен с подплънки.

Тя допълни, че времето, което е прекарала в шоуто, я карало да се чувства глупава, защото всичко там било свързано с външния ѝ вид, но според Клаудия това не е така, поне не за всички участващи модели.


„За по-голяма яснота – да, участието на модел в игра не е непременно свързано с интелекта, но за всяко шоу изпълнителните продуценти избираха пет модела, които смятаха за най-общителните и забавни личности, на които да поставят микрофони и за които знаеха, че ще се ангажират със състезателите “, написа тя в публикация, споделена в нейните сторита в Instagram.

“И в “Сделка или не“ никога не са се отнасяли с нас като с глупачки. Всички ние имахме толкова много възможности благодарение на това шоу.” - допълни тя.

Клаудия добави, че това е ценна възможност, а от теб самата зависи какво ще направиш с нея. Тя добави: “Ако просто се появиш и не се ангажираш – тогава само ще получиш хонорара си и няма да спечелиш много от него.”

“Но ако се появиш и използваш моментите си, няма ограничения за това, което можеш да направиш с тази възможност.“


Клаудия обясни, че се е “забавлявала“ в работата по “Сделка или не“ и твърди, че това ѝ е помогнало да започне своята кариера.

“Това беше стъпало от стълбата, по която се изкачвах в продължение на 25 години, което плати всичките ми сметки, постави ме пред 13 милиона души на вечер и ме доведе до това да участвам в предавания като Celebrity Apprentice, Celebrity Apprentice All Stars, както и да участвам в кампания за повишаване на осведомеността за рака на гърдата, гост-домакин съм в Extra и съм била в списъка на 100-те най-красиви жени на списание People и много други“, продължи тя.


49-годишната актриса уточни, че тя не “напада“ Меган, но че за нея е важно да защити шоуто и всички хора, които са работили толкова усилено, за да го направят успешено.

„Господ знае, че от години защитавам тази жена в медиите“, обясни тя. „И пак ще го направя, но просто не исках да има недоразумения относно атмосферата на работа в играта „Сделка или не“.