Автор
Ева Григорова

Някои любопитни факти, което не знаем за финалистите в "Игри на волята"

Участниците в едно от най-гледаните риалити предавания "Игри на волята" не спират да ни изумяват. След много труден двубой, Ралица напусна Арената, защото не успя да победи Виктория. По този начин за финала се класираха Алекса, Виктория, Филип, Георги и Гого.

Да припомним, че най-добрите трима от тях ще се борят за първото място, където ги очаква щедра награда от 100 000 лева.

Малко преди финала, интересът към тези участници е засилен, затова ще ви представим любопитни фаскти за всеки един от тях.

Георги Янев

View post on Instagram
 


Той е 21-годишен и е републикански първенец по плуване. Мечтата му е да бъде олимпийски шампион. Други негови хобита са още кайт, сърф и уейкборд.
Мотото на Георги е "Всички обичаме да побеждаваме, но колко са тези, които обичат да тренират!?". Той го следва неотлъчно през последните три месеца.

В предаването той разкри страхотни спортни качества, а освен това успя да срещне любовта, когато превзе сърцето на Александра Фейгин.
Двамата се познават още преди влизането им в предаването, но покрай сливането на отборите в приключенската надпревара двамата се сближиха особено много. С времето тяхната близост и привързаност нарастнаха, а в социалните мрежи Янев категорично намеква, че любовта е във въздуха и се усеща.

"Не мога да повярвам какво ни се случва. Не съм го очаквала", признава и блондинката, която направи своето съкровено признание.
За нея любовта идва внезапно - до този момент не е познавала това чувство към други мъже.

Филип:

View post on Instagram
 


Мускулестият участник, който е изграден спортист. Има отличия в цели 5 спорта. По професия е електроинженер, но се занимава усилено с бойни спортове, ски, плуване, кросфит и джетове.
Своите медали Филип е спечелил по време на 8-ия международен турнир по плуване за ветерани в Бургас.

Любопитен факт за него е, че той обяви, че се присъединява към мъжете, които няма да бръснат брадата си през целия месец ноември. Причината - активно подкрепя добиващото все по-голяма популярност движение Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един важен проблем на мъжкото здраве - рак на простатата.

Гого:

View post on Instagram
 


Той е 25 годишен и е шампион по калистеника, а най-голямо му постижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, участвал в популярното шоу Ninja Warrior.

Обича неизвестното, харесват му приключенията и високият адреналин. Колоритният спортист беше и първият полуфиналист в най-приключенското шоу.

Гого, има страхотно чувство си за хумор и е смятан за един от фаворитите за победител. Стилът му на обличане, поведение и изразяване и доста специфичен и прави силно впечатление на всички.

Виктория:

View post on Instagram
 


Волейболистка, 32-годишна, като може да се похвали с 4-то място по волейбол на световно първенство. Обича да се гмурка и предпочита екстремните спортове. След последната тежка елиминационна битка на Арената, Виктория се справи с Ралица и стана в последния воин в полуфиналната битка.

Алекса:

View post on Instagram
 


Той е сърбин, на 25 години и е шампион по борба. 7 кратен първенец на Сърбия. Алекса цял сезон се лута между любовта и битките - подкрепян и критикуван, той е безспорен фаворит. Успя да покаже логическо мислене в "Игрите" и да наложи лидерско място. Той печелеше почти всяка битка и показа волята си за победа, въпреки сложните изпитания.

Младият мъж започна своето участие в шоуто в отбора на Резервите и беше последното попълнение в племената в „Игри на волята България“. Негов конкурент в отбора на Непобедимите обаче беше неговата любима - Елица, която е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Двамата влюбени решават да се запишат заедно в предаването, за да не се разделят за дълго време. Сърбинът казва, че много харесва страната ни.
Двойката често засвидетелства обичта си един към друг в социалните мрежи. Те често споделят общи снимки и се радват на много положителни коментари от страна феновете, които ги определят като сладка двойка.„Страхотни сте“, „Истинска любов“, „Прекрасни сте“, „Много сте хубави, бъдете все така един до друг“, „Много сте сладки", "Това е истинска любов“ - пишат феновете под всяка тяхна обща снимка.

Големия финал на предаването се очаква да бъде на 29 ноември, вторник.



Четете още: Какво каза Джаферович, преди да напусне "Игри на волята"