Автор
Кристина Кирова

Няма да повярвате при коя красавица от миналото се върна Джони Деп

Светът все още очаква съдът да произнесе решението си по скандалното дело между Джони Деп и Амбър Хърд. И докато изходът от него за момента е неясен, то поне има едно сигурно в тази ситуация - с любовта им е свършено.

И докато по темата за любовния живот на Амбър към днешна дата нямаме информация и не е известно дали в момента има партньор до себе си, изглежда че Джони е готов да скочи в прегръдките на една своя стара любов.

След като актьорът приключи един от последните дни в съда, той изненада феновете си, като излезе на сцената на Роял Албърт Хол за съвместно изпълнение с китариста Джеф Бек. И докато светът ликуваше, че Джони е в добро разположение на духа, се оказа, че зад сцената определено е имал вдъхновение. И името му е Кейт Мос!

Моделката е съпроводила актьора до концерта, малко след като свидетелства по делото в негова защита. Припомняме ви, че двамата имаха 4-годишна връзка през 90-те, но дори и след раздялата си, запазиха много добри приятелски отношения. Кой знае - може би искрата на любовта отново се е запалила помежду им?

Кейт Мос отново показа публично подкрепата си към Джони, като не само бе в публиката на концерта, а след това го е придружила и на афтърпарти.

Слуховете, че е възможно Деп и Мос да са възобновили любовта си, започнаха да циркулират в мрежата веднага, след като моделът защити официално актьора в съда. Експерти по езика на тялото издадоха, че поведението на Кейт по време на речта, показва че тя изпитва много топли чувства към Джони и си спомня с умиление за връзката им.

Четете още: Григор и Лолита са все още заедно? (снимка)