Принц Хари отново атакува кралското семейство, този път в съда: Скрили информация за хакнатия му телефон

29 март 2023 | 15:22
10508
8
Getty Images/ Instagram
8

Принц Хари отново атакува семейството си, този път в съда. Той заяви, че роднините му са скрили от него информация за хакването на телефона му, тъй като не са искали той да предяви иск.

Това принцът заяви в качеството му на свидетел в рамките на гражданското дело, което е завел срещу издателя на Daily Mail Associated Newspapers. Херцогът на Съсекс каза, че е бил задължен да приеме правилото на семейството си “никога не се оплаквай, никога не се обяснявай“, когато работи с пресата.

“Институцията, без съмнение, криеше информация от мен дълго време за хакването на телефона ми и това стана ясно едва през последните години, когато предявих собствения си иск.“, каза той.

Той продължи: “Никога не е имало централизирана дискусия между нас за това кой е предявил искове, тъй като всеки офис в институцията е изолиран. Съществува погрешното схващане, че всички сме в постоянна комуникация помежду си, но това не е вярно.“

По-нататък той каза, че “строгата политика без коментари“ на кралското семейство означава, че “дори най-лошите или подозрителни статии често никога не са били довеждани до моето внимание“.

Завършвайки писменото си изявление пред съда, принц Хари каза, че предявява този иск, защото обича страната си и остава дълбоко загрижен. “Британската общественост заслужава да знае пълната степен на това прикриване и смятам, че е мой дълг да го разкрия“, добави той.

Принцът е сред група ищци, сред които са и сър Елтън Джон, Лиз Хърли и Сейди Фрост, предявили иск срещу Associated Newspapers, които обвиняват издателската къща в множество нарушения на неприкосновеността на личния живот. Издателят отрича всички обвинения.


Още по темата

Коментари

8 ,Megan
  31 март 2023 | 15:40 отговор
 

Ami da TOI e absoluten Idiot Hari.

 
7 az
  30 март 2023 | 11:19 отговор
 

Толкова да ми е писнало да чета за тоя принц и нековите оплаквания.Както и на жена му.Също олкова ми е писнало да чета и за Диана Димитрова.......Където и а отвориш изкачат те.Все недоволни,все ненаяли се с омраза....

 
6 Прекрасна
  30 март 2023 | 09:10 отговор
 

Мрънкало! Как не спряха да се оплакват с оная луда, комплексирана смотла, жена му?????!!!!! Не им ли е ясно вече, че на никой не му дреме за тях, и хората и семейството му? Дотегнаха на всички с оплакванията си!

 
5 Крайно
  30 март 2023 | 08:26 отговор
 

време е М6 да се "погрижи" за това комплексирано, смотано, лудо, рижаво ко.пеле.

 
 
30 март 2023 | 13:52

няма го принц филип да предприеме радикални мерки. С него си отиде и твърдата ръка на фамилията :)))

4 Иван
  30 март 2023 | 00:11 отговор
 

Егати кухата лейка. Никой не е длъжен изобщо да знае, че ти е хакнат телефонът, нито да ти показва специално всяка статия във вестниците. Те се продават свободно по улицата. Тебе какво, да не са те държали насила заключен в мазето, та не са ти давали вестници? Скапаняк смотан.

 
3 Сиана
  29 март 2023 | 20:29 отговор
 

Няма ли някай да му намери някаква работа на този объркан човечец,за да спре да се жалва от всичко!Добре ,че Кралицата си отиде,да не се срами с него.

 
 
Иван
30 март 2023 | 21:40

Каква работа да му намерят, като той не може да работи нищо.

2
  29 март 2023 | 18:20 отговор
 

“Британската общественост заслужава да знае пълната степен на това прикриване и смятам, че е мой дълг да го разкрия“ - това същата британска общественост, която той обвини в расизъм и агресия към жена му ли е? От кога пак я заобича, че е и изпълнен с чувство на дълг към нея, след като доброволно се отказа да ѝ служи като член на краслкото семейство? Винаги в публичното пространство е имало хора, които са лицемерни и нагли, ама чак такова нещо като хенриета хленчещата не е имало.

 
1 Ху Кеърс
  29 март 2023 | 15:29 отговор
 

Да си купи айфон и няма да го хакват.Но принца явно няма кеш да си пусне на лизинг хахаха какво се оказва , че принцовете по бедни от хората хахахаха

 

Добави Коментар

Най-четени