Автор
Кристина Кирова

Развод ли: Меган и Хари вече планират следващия си удар

След като Хари представи сам мемоарите си "Резервен", а любимата му Меган Маркъл, която по принцип е плътно до него навсякъде, този път се скри от светлините на прожекторите, кралските експерти бяха почти сигурни, че разводът им вече наближава, но явно и херцозите на Съсекс и този път успяха да заблудят света. Изглежда, че двойката кралски аутсайдери е планирала следващия си бомбастичен ход, като изненадващият момент е, че той не е предвиден да бъде в ущърб на кралската фамилия.

Последният съвместен проект на Меган и Хари бяха 6-те серии, излъчени в Нетфликс за живота им преди и след като напуснаха Англия. Изглежда обаче, че сега двойката е решила да тръгне в по-различна посока.

След като говориха открито за любовната си история и всички драматични обстоятелства около нея, принцът и актрисата планират да се заемат със забавни сериали и дори романтични комедии. Според западните медии, двамата ще влязат в ролята на продуценти. Припомняме ви, че Меган има известен стаж в такива филми като актриса с участието си в When The Sparks Fly (2014) и The Dater's Handbook (2016). За Хари обаче филмовата индустрия ще бъде изцяло ново начинание.

Вчера принцът отправи първото си видео обръщение за благотворителна кауза, откакто пусна на пазара книгата си. Той засне кратък клип за фондацията WellChild, чийто патрон е от много време насам.

Междувременно кралското семейство е развълнувано от наближаващата коронация на Чарлз Трети, а дали принц Хари ще присъства - вероятно ще научим броени часове преди събитието. Друг любопитен въпрос, от който феновете на фамилията се питат е дали Меган Маркъл ще прояви смелостта да го придружи, или ще предпочете да остане в Санта Барбара при двете им деца - Арчи и Лилибет.

Четете още: Последният удар на Даяна: Личните ѝ писма издадоха ужасяваща тайна, за която никога не сте предполагали