Автор
Ева Григорова

Вижте новата снимка на Меган, с която тя отбеляза деня на майката

Тази сутрин се появи нова снимка на Меган Маркъл, а фотосът бе публикуван от Кели Зайфен, основател на Alliance of Moms и близка приятелка на семейство Съсекс.

Кели загуби 9-годишния си син преди почти година, а Мег и Хари бяха огромна подкрепа за своята приятелка и нейното семейство.

Ето какво написа тя в своя пост:

“С наближаването на Деня на майката не мога да не мисля за моята собствена #общност на майчинството. Веднага се сещам за теб Мег. Колко невероятно грижовна, топла и отворена си ти. Каква невероятна приятелка и майка. Наистина ти се възхищавам и съм толкова благодарна, че си част от моята #CommUNITYofmotherhood.

View post on Instagram
 

Винаги си първата, който казва “да“, за да подкрепиш тези, които обичаш. Ти си яростен защитник на нуждаещите се. Благодаря ти, че се присъедини към тазгодишната кампания за подкрепа на родители в приемни семейства на младежи в Лос Анджелис, която помага за предоставянето на важни услуги, образование, ресурси и застъпничество, така че те да могат да изградят по-добро бъдеще за себе си и семействата си.

View post on Instagram
 


Моля, присъединете се към нас в тазгодишната много специална кампания и купете своята тениска, за да я подкрепите чрез връзката в биото. Не забравяйте да маркирате @allianceofmoms, за да можем видим колко невероятни сте всички вие, затова че подкрепяте тази прекрасна общност от майки.”