Вижте скандалната причина, заради която Меган не иска да присъства на погребението на принц Филип

13 април 2021 | 12:40
19941
7
снимки: Getty Images
7

Вече знаем, че принц Хари се е завърнал във Великобритания без любимата си Меган Маркъл, за да изпрати дядо си - принц Филип, по последния му земен път.

Отсъствието на херцогинята на Съсекс от погребението съвсем не е изненадваща новина, тъй като тя е в напреднала бременност. По официални сведения актрисата е останала в САЩ по препоръка на лекари, които са я уверили, че подобно пътуване е рисковано за нея и за плода в момента. Но изглежда, че има още една причина, заради която не е пожелала да присъства на погребението на принц Филип.


Източници споделят пред медиите, че херцогинята е споделила пред близки приятели, че не искала да се появява на погребението, за да не бъде център на вниманието. Става ясно още, че единственото ѝ желание в момента е да подкрепи максимално Хари, без значение дали ще присъства, или не.

Меган Маркъл

Меган споделила, че в толкова тежък момент семейството е най-важно и независимо от всичко, то трябва да бъде сплотено и всички различия трябва да бъдат преодолени. Според нея Филип би искал сега да се случи точно това и Уилям и Хари най-накрая да се помирят. Тъжното събитие е и повод херцогът на Съсекс да изглади отношенията и с баща си Чарлз.Майката на Меган – Дория, също настоявала тя да не пътува до Великобритания и да не рискува здравето си, както и това на бебето. Маркъл споделила и че кралица Елизабет проявила разбиране и не би желала снаха ѝ и нероденото ѝ внуче да бъдат изложени на риск. Отсъствието на актрисата обаче нямало да се отрази на връзката ѝ с кралицата, която очевидно е по-топла, отколкото изглежда.

Меган Маркъл

В момента принц Хари се намира в имението Фрогмор, където е в изолация до погребението на принц Филип. След като се завърне в САЩ, той ще бъде подложен и на 14 дневна карантина.

Четете още: Меган и Хари се завръщат във Великобритания след смъртта на принц Филип?

Още по темата

Коментари

7 Тати
  18 април 2021 | 21:05 отговор
 

Тази жена е голяма и нагла интрига!

 
6 До Пешо
  14 април 2021 | 15:33 отговор
 

Скандалното е, че преди месец обстоятелствено обясняваше пред целия свят, колко зле са се чувствали със съпруга ѝ в кралския дворец, а сега говори за сдобряване и преодоляване на различията. Тя обиди всички роднини на Хари, сега тръгнала да поучава. На това аз казвам нагла, невъзпитана и обсебваща жена. Освен това е интригантка и аз, като английския журналист, не вярвам на нито една нейна дума. Тя през цялото време позира и театралничи.

 
5 Иван
  14 април 2021 | 14:45 отговор
 

Колко точно "топло" може да бъде отношението на Елизабет към Меган, след като не може да не е наясно с всичките й интриги и нагло натрапничество в семейството?

 
4 Иван
  14 април 2021 | 14:40 отговор
 

И Меган като Тодор Живков, който бил нелегален, само дето никой не го е търсил :))) Меган пък никой не я е канил на погребението, но тя решила да не ходи. Каква разумна жена!

 
3 Ник
  13 април 2021 | 15:10 отговор
 

Само тя им липсва, при положение, че ще присъстват само 30 човека. Бахти наглия мелез, никой не го кани, но отказва... Приличат си с нашата Нинова - нагли, алчни и противни плямпала.

 
2 Пешо
  13 април 2021 | 15:04 отговор
 

И кое точно е скандалното? Тъпи журналя!

 
1
  13 април 2021 | 15:02 отговор
 

Скоро туземката ще отиде на "гости" на свекърва си.

 

Добави Коментар

Най-четени